Gootti.net

Die Krupps: "Live Im Schatten der Ringe"

 • Julkaistu lauantaina 09.04.2016
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten Die Krupps -logo kuvan yläosassa vaaleanharmaalla. Kuvaa hallitsee kolme rinkulaa, jotka liitetty toisiinsa ja joiden sisällä valokuvia bändin jäsenistä.Julkaistaan 13.5.2016

Yli 30 vuoden ajan musiikkia tehneeltä Die Kruppsilta ilmestyy DVD:nä ja kahden CD:n yhdistelmänä "Live Im Schatten der Ringe". Se ilmestyy AFM Recordsin kautta Euroopassa 13. toukokuuta. Yhdysvaltoihin se rantautuu vasta 3. kesäkuuta. Levyn kappaleista intro on instrumentaalinen ja loput joko saksaksi tai englanniksi.

Toukokuun 14. päivänä Die Krupps nähdään ja kuullaan esiintymässä Wave-Gotik-Treffenissä. Elokuussa yhtye soittaa myös Wackenissa, Laba Dabassa, Brutal Assaultissa sekä M’era Luna Festivalissa.

Saksalaisyhtyeen toistaiseksi uusin tuoretta materiaalia sisältävä levy on elokuussa 2015 ilmestynyt "V — Metal Machine Music", jonka yhtye katsoo kulkevan takaisin Die Kruppsin kitaravetoisen soundin juurille.

"Live Im Schatten der Ringe" -DVD:n kappaleet:

 1. Intro
 2. Blick Zurück Im Zorn
 3. Dawning Of Doom
 4. Risikofaktor
 5. Im Falschen Land
 6. Essenbeck
 7. Der Amboss
 8. The Machinist Of Joy
 9. Part Of The Machine
 10. Industrie-Mädchen
 11. Schmutzfabrik
 12. Robo Sapien
 13. Metal Machine Music
 14. To The Hilt
 15. Nazis Auf Speed
 16. Fatherland
 17. Machineries Of Joy
 18. Crossfire

Die Krupps on:

 • Juergen Engler (laulu, kosketinsoittimet, kitarat ja steel-o-phone)
 • Ralf Doerper (samplet)
 • Marcel Zuercher (kitarat ja kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä huhtikuuta 2016 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.