Gootti.net

Die Krupps: "Risikofaktor"

  • Julkaistu perjantaina 21.12.2012
  • Avainsanat:

Musta tausta, jota vasten vihreällä värillä Die Kruppsin ja singlelevyn "Risikofaktor" kansitaide.Julkaistaan 18.1.2013

Saksalainen rokkia ja EBM-jytäjumppaa luova Die Krupps tuo tammikuussa annoksen maailmanlopun musiikkia singlelevyn "Risikofaktor" muodossa. Kolme biisiä sisältävä luomus avataan nimikkorallilla, jota seuraa Leaether Stripin toteuttama remix ja vuoden 2011 Amphi Festivalin keikalta ikuistettu "Der Amboss" -biisin esitys. Die Kruppsin viimeisin, vain digitaalisesti ilmestynyt "Industrie-Mädchen"-single, kipusi toukokuussa Saksan Deutsche Alternative Charts -levylistan ykkössijalle. Single rämpi tiensä vaihtoehtomusiikin myyntiä mittaavan listan kärkeen koluttuaan aikaisempina viikkoina alempia listasijoituksia.

Synthetic Symphonyn kautta julkaistava "Risikofaktor"-single edeltää jossain vaiheessa ensi vuoden huhtikuuta julkaistavaa studioalbumia. Albumin yksityiskohtia ei vielä ole annettu.

"Risikofaktor"-singlen kappaleet:

  1. Risikofaktor
  2. Neue Helden (remixed by Leaether Strip)
  3. Der Amboss (Live at Amphi Festival 2011)

Synthetic Symphony

Die Krupps on:

  • Jürgen Engler (laulu, kitara, syntetisaattori ja ohjelmointi)
  • Ralf Dörper (syntetisaattorit ja ohjelmointi)
  • Marcel Zürcher (kitara)
  • Rüdiger Esch (basso)
  • Nook (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 21. päivä joulukuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.