Gootti.net

Die Krupps: "Robo Sapien"

  • Julkaistu sunnuntaina 26.10.2014
  • Avainsanat:

Futuristinen valokuva tai piirros robotista, joka katselee alaspäin. Kuvan yläosassa Die Kruppsin nimi valkoisella värillä mustaa taustaa vasten.Julkaistaan 31.10.2014

30 vuoden ajan musiikkia tehnyt saksalaisyhtye Die Krupps pyrkii täyttämään tanssilattiat ensi viikon perjantaina ilmestyvällä "Robo Sapien" -singlellään, johon valmistui juuri musiikkivideokin. Se ladattiin bändin Facebook-sivuille katsottavaksi alkuviikosta. Jürgen Englerin vuonna 1980 perustama industrial rockia ja EBM:ää yhdistelevä bändi julkaisi tasan vuosi sitten edellisen albuminsa, levyn "The Machinist of Joy", jonka soittolistalla tämä "Robo Sapien" -sinkku ensimmäistä kertaa esiteltiin.

Yhtye lohkaisi "The Machinist of Joy" -albuminsa soittolistalta ensimmäiseksi singleksi kappaleen "Risikofaktor". Se ilmestyi tammikuussa 2013. Kuluvana vuonna Die Krupps on kiertänyt Eurooppaa yhdessä Chantin ja Vigilanten kanssa.

Die Krupps on:

  • Juergen Engler (laulu, kosketinsoittimet ja kitarat)
  • Ralf Doerper (samplet)
  • Marcel Zuercher (kitarat ja kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä lokakuuta 2014 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.