Gootti.net

Die Krupps: "V: Metal Machine Music"

 • Julkaistu tiistaina 04.08.2015
 • Avainsanat:

Piirros aavikolla nököttävästä auton raadosta. Kuvan yläosassa Die Krupps -logo.Julkaistaan 28.8.2015

Die Krupps kiertää Eurooppaa syyskuussa 2015 yhdessä Red Paintingsin ja Janosch Moldaun kanssa. Kiertueella bändi käy esiintymässä myös Helsingissä ja Tampereella. Kiertuetta ennen yhtyeeltä ilmestyy EBM- ja industrial-albumi "V: Metal Machine Man". Saksalaisyhtyeen uusi levy ilmestyy 28.8. SPV Recordsin kautta. Albumista tehdään kahden levyn erikoispainos, jonka kakkoslätyltä löytyy kahdeksan erikoisuutta: lähinnä demoja ja pari remixiä.

Die Krupps on tehnyt musiikkia vuodesta 1980 lähtien. Heinäkuun lopussa single "Battle Extreme / Fly Martyrs Fly" kipusi Saksassa Deutsche Alternative Charts -levylistan kolmossijalle. Yhtye soittaa keikan Helsingin Nosturissa 25.9. ja Tampereen Klubilla sitä seuraavana päivänä.

"V: Metal Machine Music" -albumin kappaleet:

 1. Die Verdammten (Prelude)
 2. Kaltes Herz
 3. Battle Extreme
 4. Fly Martyrs Fly
 5. The Truth
 6. Road Rage Warrior
 7. The Vampire Strikes Back
 8. Alive In A Glass Cage
 9. Branded
 10. Kaos Reigns
 11. The Red Line
 12. Bonded By Blood
 13. Volle Kraft Voraus

"V: Metal Machine Music" -albumin kappaleet:

 1. Kaltes Herz (Reworked By Darkhaus)
 2. Alive In A Glass Cage (Remixed By Faderhead)
 3. Road Rage Warrior ‘82
 4. Battle Extreme (Demo)
 5. Kaos Reigns (Demo)
 6. The Vampire Strikes Back (Demo)
 7. Kaltes Herz (Demo)
 8. Alive In A Glass Cage (Demo)

Die Krupps on:

 • Juergen Engler (laulu, kosketinsoittimet ja kitarat)
 • Ralf Doerper (samplet)
 • Marcel Zuercher (kitarat ja kosketinsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä elokuuta 2015 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.