Gootti.net

"Electrostorm Vol. 6" -kokoelma tulee toukokuussa

Teräksenvärinen tausta, jota vasten punainen salama mustan neliön sisällä. Yläosassa lukee mustalla Electrostorm.Julkaistaan 15.5.2015

Kuudennelle "Electrostorm"-sarjan levylel on kerätty 17 biisiä elektronisen musiikin skenessä vakiintuneilta nimiltä. Mukana on myös kyvykkäitä nousevia tähtiä. Mukana on aikaisemmin julkaisemattomia kappaleita ja remixejä. "Electrostorm Vol. 6" on tarkoitus julkaista out of Line Musicin kautta toukokuussa. Sarjan edellinen osa ilmestyi vuosi sitten. Tämänkertaisella elektromyrskyllä kuullaan esimerkiksi Blutengeliä, Combichristia, Hocicoa ja Suicide Commandoa, jolta kuullaan täysin uusi kappale.

Ashbury Heights esittelee tulevalta albumiltaan uuden kappaleen. Mukana on lisäksi Agonoizen sivuprojekti Tanzresonanz, entisen DIN (A) Todin bändi Sleepless In Pyongyang ja muita. Musiikkia kuullaan yli 60 minuutin verran.

"Electrostorm Vol. 6" -kokoelman kappaleet:

 1. Formalin: Above The Sun
 2. Massive Ego: I Idolize You (Modification Edit)
 3. Blutengel: Not Me (Leave In Silence)
 4. Ashbury Heights: Phantasmagoria
 5. Angels & Agony: Monument (Edit)
 6. Too Dead to Die: Fxxxck it all
 7. Suicide Commando: My New Christ
 8. Hocico: In The Name of Violence
 9. The Sexorcist: Hate Anthem (Rough Studio Outtake)
 10. Chrom: Regret & Testify
 11. Accessory: Ship Of Fools
 12. Sleepless In Pyongyang: Operator
 13. Dear Strange: I Can See Through This
 14. Solitary Experiments: Beg You Pardon
 15. Melotron: Brüder
 16. Tanzresonanz: Open your eyes
 17. Combichrist: From My Cold Dead Hands (Remix by Ginger Fish feat. Disco Death Rock)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä huhtikuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.