Gootti.net

"Electrostorm Vol. 8" ilmestyy huhtikuussa

Mustaharmaata taustaa vasten salamoiva kyltti punaisella värillä. Sen sisällä on mustalla salama. Kuvan yläosassa lukee valkoisella, versaalilla "Electrostorm" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 21.4.2017

Tämänkertainen "Electrostorm"-kokoelma sisältää 17 uutta klubisoittoon suunnattua biisiä. Sarjan kahdeksanteen osaan on pakattu lupaavien nuorten yhtyeiden tuotantoa, kuten myös aikaisemmin julkaisemattomia biisejä. Uusia biisejä kuullaan ainakin Hocicolta, Agonoizelta, Solitary Experimentsiltä, Melotronilta ja Ashbury Heightsilta. Hocicon nimi mainitaan myös vuoden takaisella "Electrostorm Vol. 7 -kokoelmalla.

Tämä levysarja starttasi vuonna 2009. Se painottaa, kuten nimi "Electrostorm" viittaa, electroa, syntikkapoppia, EBM:ää. Kokoelmaa on kasvatettu kerran vuodessa. Sarjan edellinen osa ilmestyi toukokuussa 2016.

"Electrostorm Vol. 8" -kokoelman kappaleet:

 1. Hocico: I Abomination
 2. Combichrist: Don’t Care How You Feel About It
 3. Agonoize: Dead But Not Gone
 4. Dive: Far Away
 5. Too Dead To Die: Wanderlust (Radio Car Version)
 6. Solitary Experiments: I am
 7. Blutengel: Gott:Glaube
 8. Massive Ego: Low Life (Feat. Maggie K DeMonde)
 9. Melotron: Sleep Well
 10. Rummelsnuff & Asbach: Dr. Rummel Mr. Snuff
 11. The Juggernauts: Plastic World
 12. Cephalgy: In My Head
 13. Chrom: Heavenly
 14. Ashbury Heights: Science
 15. Solar Fake: If I Were You
 16. The Sexorcist: Schwarz
 17. Any Second: Sünde (Club Version)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 29. päivä maaliskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.