Gootti.net

Elis: "Griefshire"-albumin kappalelista

 • Julkaistu sunnuntaina 01.10.2006
 • Avainsanat:

Elis (www.elis.li) on vihdoin ja viimein julkaissut "Griefshire"-albumin kappalelistan. Lisäksi bändin nettisivuille on laitettu näkyviin ko. albumin kansitaide. Kansikuvan on luonut Ingo "Monozelle" Roemling.

"Griefshire"-julkaisun kappalelista näyttää tältä:

 1. Tales from Heaven or Hell
 2. Die Stadt
 3. Show Me the Way
 4. Brothers
 5. Seit Dem Anbeginn Der Zeit
 6. Remember the Promise
 7. Phoenix from the Ashes
 8. How Long
 9. Innocent Hearts
 10. Forgotten Love
 11. The Burning
 12. A New Decade
 13. Heaven and Hell (digipack-version bonuskappale)

Tämän albumin alkuperäisestä ideoinnista vastaa edesmennyt Elis-yhtyeen keulahahmo Sabine Dünser.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.