Gootti.net

Elis: "Show Me the Way" -singlen kappalelista

 • Julkaistu perjantaina 12.10.2007
 • Avainsanat:

Elis-bändin viisipäinen kokoonpano poseeraa pilvisen taivaan edessä. Etualalla makaa ruohomättään päällä tummahiuksinen nainen, jonka kasvot ja katse hailakka. Naisen takana neljä mustiin sonnustautunutta mieshahmoa.Kotoisin Liechtensteinista

Goottimetallia soittavan Elis (www.elis.li) uusi marraskuun alussa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa julkaistava "Show Me the Way" -single sisältää nimikkobiisinsä lisäksi neljä muutakin biisiä. "Show Me the Way" -kappale kuultiin alunperin yhtyeen uudella "Griefshire"-albumilla, mutta nyt julkaistavalla levyllä kappaleesta on tehty uusi versio. Single julkaistaan Napalm Recordsin kautta. Lauluosuuksista vastaa Sandra Schleret, joka vaikuttaa myös sellaisissa yhtyeissä kuin Dreams Of Sanity sekä Siegfried.

Singlen soittolistalta löytyy nimikkokappaleen lisäksi uusia kappaleita, joita yhtye äänitteli "Griefshire"-albumin äänityssessioiden aikana.

"Show Me the Way" -singlen kappaleet:

 1. Show me the Way (singleversio)
 2. Salvation
 3. These Days are Gone
 4. In Einem Verlassenen Zimmer
 5. Show me the Way (uusi versio)

Elisin tuorein albumi on viime vuoden marraskuussa Euroopan alueella ilmestynyt "Griefshire". Se rantautui Yhdysvaltoihin vasta kuluvan vuoden tammikuussa. Albumi äänitystyöt saatiin vietyä päätökseen ennen yhtyeen alkuperäisen laulajattaren, Sabine Dünserin, kohtalokasta sairaskohtausta. Dünser sai äkillisen aivoverenvuodon bändiharjoitusten aikana ja menehtyi sitä seuraavana päivänä sairaalassa. Hän kuoli 7. heinäkuuta 2006. Sabine Dünser suunnitteli "Griefshire"-pitkäsoiton konseptin. Albumin äänitystyöt viimeisteltiin Mastersound Studioiden syövereissä Stuttgartissa yhdessä tuottaja Alexander Krullin kanssa. Kiekko on seuraaja yhtyeen vuonna 2004 luomalle "Dark Clouds in a Perfect Sky" -pitkäsoitolle.

Elis on:

 • Sandra Schleret (laulu)
 • Pete Streit (kitara)
 • Chris Gruber (kitara)
 • Tom Saxer (basso ja murina)
 • Max Naescher (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.