Gootti.net

"Endzeit Bunkertracks 3" -kokoelma

Endzeit (act III) Bunkertracks -julkaisun kansikuva, jossa mustaa taustaa vasten kiekon nimi ja paljon pientä pränttiä valkoisella ja verenpunaisella tekstillä. Vasemmassa laidassa valkoinen rinkulamainen symboli.Ennakkotilattavissa nyt

Kolmas versio "Endzeit Bunkertracks" -kokoelmajulkaisujen sarjasta on valmistunut. Kyseessä on belgialaisen Alfa Matrix -levymerkin kautta ilmestyvä kohuteos, jossa dark electro -orkesterit pääsevät tuomaan joulun lämpöä kotiin jos jonkinlaiseen. Kokoelma ilmestyy joulukuun 7. päivä. Se sisältää jopa neljä CD-levyä käärittynä kartonkikansien sisään. Sen kansitaiteesta vastaa Neil Smith, joka voitti levy-yhtiön viime kesänä järjestämän suunnittelukilpailun. "Endzeit Bunkertracks 3" -julkaisun booklet-läpyskän sisälmyksiä on laajennettu, sillä nyt se sisältää jo 16 sivua täynnä valokuvia kustakin kiekoilla musisoivasta bändistä. Tämä on massiivinen äänirykäys — neljä kiekkoa ahdettuna täyteen musiikkiin. Kappaleita 66 kappaletta ja soittoaikaa hulppeat 300 minuuttia!

Musiikki-iskun julkaiseva AM paljasti vast’ikään ensimmäisen julkaisulla kuultavan CD-levyn soittolistan. Kappalelista kielii tässä olevan vaikuttava julkaisu. Tarjolla on musiikkia mm. sellaisilta yhtyeiltä kuin Noisuf-X, Nachtmahr, Modulate, Neikka RPM ja Caustic. Nechtmahr on muuten hiljattain hajonneen L‘âme Immortelle -yhtyeen naislaulaja Sonjan uusi musiikkiprojekti. "Endzeit Bunkertracks 3" -julkaisun ensimmäisellä CD:llä kuullaan biisiä myös Kombat Unitilta, joka on X-Fusionin ja Suicide Commadon miesten uusi yhteistyöprojekti. Julkaisulla kuullaan myös lukuisia sellaisia biisejä, joita ei ole julkaistu aiemmin missään muualla.

"Endzeit Bunkertracks 3" -CD #1:

 1. Nachtmahr: Boom boom boom
 2. Noisuf-X: Hit me hard (as hard as you can mix)
 3. Krzon: Dead or alive
 4. Kombat Unit: We are machines (rumble remix by Soman)
 5. Leaether Strip: Battleground 07 (rumsfeld mix)
 6. Wynardtage: Praise the fallen (Acylum mix)
 7. Uberbyte: Total war
 8. Cylab: Dented halo (panel beaten remix by Skinjob)
 9. Acretongue: Estranged
 10. Helalyn Flowers: E-race generation (Angelspit mix)
 11. The Judas Coven: Burn your soul
 12. Modulate: Skullfuck
 13. Caustic: Mmm papscraper i love you (Cervello Elettronico mix)
 14. Neikka RPM: Umbrae sub noctem (endzeit mix)
 15. Angels On Acid: Misery loves company
 16. Unter Null: Journey (v1)

Alfa Matrix paljastaa muiden julkaisuun sisältyvien CD-kiekkojen kappalelistat lähiaikoina. Julkaisu on nyt ennakkotilattavissa levy-yhtiön nettisivujen kautta 30 €:n hintaan. Toimitus sisältyy summaan.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.