Gootti.net

"Extreme Störfrequenz Volume 3" -kokoelma

"Extreme Storfrequenz Vol. 3" -kokoelmalevyn etukannessa valokvua huutavasta naisesta, joka pitää käsiään korvilla, silmiään kiinni. Naisella pitkät vaaleat hiukset, musta paita ja avoin kaula-aukko. Kuvan vasemmassa yläkulmassa lukee kokoelman nJulkaistaan 20.4.2009

Kolmas osa "Extreme Störfrequenz" -kokoelmalevysarjasta julkaistaan maanantaina 20. päivä kuluvaa kuukautta. Tämä paketti sisältää edeltäjiään enemmän industrialia ja elektronisia biisejä, joista huomattava osa sisältyy vain ja ainoastaan tämän julkaisun soittolistalle. Edellinen "Extreme Störfrequenz" -kokoelma ilmestyi vain muutamia kuukausia sitten. Parin viikon päästä ilmestyvä uutukainen, joka julkaistaan saksalaisen levy-yhtiö UpScenen kautta, sisältää yhteensä 18 biisiä. Kappaleitaan kiekolla soittavat ainakin Noisuf-X, Elektrostaat, 100Blumen, The People Rebublic of Europe ja Chainreactor.

"Extreme Störfrequenz Volume 3" -kokoelman kappaleet:

 1. End: The DJ feat. E.I.D: "March of the Circuitheads" *
 2. Track Zero: "My Nation Under Invasion" *
 3. Chainreactor: "Psychokiller" *
 4. Studio-X: "To Hell" *
 5. E.I.D: "Koerperanalyse" (Remix by 2YOUNG2DIE)*
 6. Maschinenkrieger KR52 vs. Disraptor: "Chaos Theory" *
 7. Synapscape: "Ahuenna!"
 8. Genetic Disorder: "Patientenfick" *
 9. Lacaruz: "Erwacht" *
 10. Elektrostaat: "Klima" *
 11. Noisuf-X: "Krach Bumm"
 12. Psychische Stoerung: "Apathie" *
 13. X-RX: "Homofürst"
 14. The Peoples Republic of Europe: "Dirty Distorted Dancehall" *
 15. Stahlschlag: "Remember the Noise" *
 16. Le Moderniste: "Mourning’s clarity" *
 17. 100Blumen: "Crash"
 18. Polarlicht 4.1: "Black Virus"

Asteriskilla (*) merkityt kappaleet ovat aikaisemmin julkaisemattomia biisejä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä huhtikuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.