Gootti.net

"F**k The Mainstream" DAC-listan kärjessä

  • Julkaistu torstaina 09.08.2007

F**k The Mainstream -kokoelmalevyn kansikuva, jossa lukee yläosassa valkoisella mustaa vasten kiekon nimi, alaosassa paljon pientä pränttiä. Keskellä kuvaa nainen, jolla pitkät vihreät hiukset, hän huutaa, hänellä korsettimainen asu yllään.Kokoelman kansikuva

Belgian Alfa Matrix (www.alfa-matrix.com) -levy-yhtiön julkaisema kokoelmalevy "F**k The Mainstream" on saavuttanut lakipisteen seikkailtuaan toista viikkoa Saksan DAC-levylistalla. Kiekko on rämpinyt tiensä levylistan sijalla n:o 1 ilman digitaalisessa muodossa tapahtuvaa levitystä. Kyseinen kokoelmapaketti tarjoaa neljän CD-levyn edestä musiikkia gootti–, elektro–, EBM–, darkwave–, power noise– ja metalligenreistä. Kokoelman sisälmykset ovat monipuoliset, sillä tarjolla on 64 bändin ja artistin musiikkia, joista jopa 70% on aikaisemmin julkaisematonta materiaalia.

Kokoelma julkaistiin ylellisessä kartonkipakkauksessa, jonka kylkiäisinä kulkee 16-sivuinen booklet-läpyskä. Bookletilla poseeraa neljä mallia. AM pitää tätä julkaisua tämän päivän gootti-/industrial-/elektro-skenen halkileikkauksena. Levy on saamassa suosiota Saksan ulkopuolellakin, sillä se on aloittanut voittokulkunsa myös USA:n suunnalla.

Levy-yhtiö takaa, painottaa ja alleviivaa etteit tätä levypakettia tulla julkaisemaan esimerkiksi iTunes-musiikkipalvelussa tai muilla musiikin lataussivustoilla. "F**k The Mainstream" on tarjolla vain & ainoastaan fyysisenä kokonaisuutena. Kokoelma julkaistiin 15. kesäkuuta.

Alfa Matrixin musiikkisoitin:

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5582 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 09. päivä elokuuta 2007 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.