Gootti.net

Front Line Assembly: albumi tulossa

Front Line Assembly -bändin promokuva, jossa viisi miestä istuu lattialla. Taustalla varjoja ja vihertävää seinää.Front Line Assembly (www.mindphaser.com) uutisoi nettisivuillaan aikovansa työstää julkaisusta, jonka piti alunperin olla vain EP-levy, kokonaisen albumin — levy koostetaan uusista biiseistä ja remix-versioista. Albumin julkaisua sopii odottaa tapahtuvaksi maaliskuussa. Levyn julkaisua seruaa kiertue USA:ssa huhtikuussa ja sitten Euroopan-kiertue kesä-heinäkuussa.

Bändi esiintyy Ruotsin Arvika Festival -musiikkitapahtumassa, jota vietetään heinäkuun 12.–14. päivä. Paikalla esiintyy myös Hocico ja Portion Control. Lisäksi FLA käy soittamassa Amphi Open Air Festival -festareilla heinäkuun 22. päivä. Lisätietoja jälkimmäisestä löytyy osoitteesta www.amphi-festival.de.

Front Line Assembly on kanadalainen electro-industrila -bändi, mikä perustettiin vuonna 1986 Bill Leebin ja Michael Balchin toimesta sen jälkeen kun Leeb erosi Skinny Puppy -bändin kokoonpanosta.

Bändin tällä hetkellä tuorein julkaisu on "Artificial Soldier" -niminen albumi, joka julkaistiin Metropolis Recordsin kautta viime vuonna. Kyseisen levyn biisejä voi kuulla myös FrightWorld-nimisen kauhuelokuvan soundtrack-julkaisulla. Soundtrack-levy julkaistaan

"Artificial Soldier" -albumin kappaleet:

 1. Unleashed
 2. Low Life
 3. Beneath The Rubble
 4. Dissension
 5. Buried Alive
 6. Dopamine
 7. Social Enemy
 8. Future Fail *
 9. The Storm **
 10. Humanity (World War Three)
 11. Fawnchopper (piiloraita)

Tähdellä (*) merkityssä biisissä käy soittamassa Covenant-bändin Eskil Simonsson.

Kahdella tähdellä (**) merkityssä biisissä käy vierailemassa Front 242:n Jean-Luc De Meyer ja Cobalt 60.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 12. päivä joulukuuta 2008 kello 04:04. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.