Gootti.net

Front Line Assemblyltä "Angriff"-EP

"Angriff"-EP.n etukannessa valkoinen pohjaväri ja sen päällä vanhanaikainen kaasunaamari sekä filmirullan kuvakehyksiä. Vasemmassa yläkulmassa lukee valkoisella mustaa vasten Front Line Assembly ja alaosassa levyn nimi.Julkaistiin 30.9.2010

Kanadalainen Front Line Assembly julkaisi syyskuun lopussa CD-levynä tämän "Angriff"-EP:n, jossa kuullaan kahdeksan biisiversiota pääasiassa levyn nimikkokappaleesta. Kaksi levyllä kuultavaa raitaa edustavat entuudestaan julkaisematonta puolta. Aluksi tämä äänikiekko ajateltiin julkaistavaksi Front Line Assemblyn uudella kiertueella ja myytäväksi keikkapaikoilla. Levy julkaistiin alustavien suunnitelmien vastaisesti saksalaisen Dependentin ja kanadalaisen Storming the Base -levymerkin yhteispelillä. Storming the Base veikkaa saavansa EP:n myyntiin Pyhäinpäivän aikaan. Teos on kappalemäärältään niin rajoitettu, että siitä on tarjolla vain 2000 kopiota. Sen soittolistalla kuullaan esimerkiksi Project Pitchforkin ja Mindless Faithin luomat remixit.

Front Line Assemblyn "Angriff" on seuraaja kesäkuussa 2010 ilmestyneelle "Improvised Electronic Device" -albumille. Uutukaisalbumin soittolistalla kuullaan yhteensä tusinan verran biisejä, joista yksi on nimeltään "Angriff". Albumi julkaistiin Euroopassa Dependent Recordsin ja Yhdysvalloissa Metropolis Recordsin kautta. Albumin erikoisversion soittolistalla kuullaan yhteensä 74 minuuttia ja normipainoksella 60 minuuttia musiikkia.

"Angriff"-EP:n kappaleet:

 1. Angriff (Radioactive Mix by Front Line Assembly)
 2. Attack The Masses (aikaisemmin julkaisematon)
 3. Angriff (Radio Edit)
 4. Angriff (Mindless Faith Mix)
 5. Der Angriff (Tim Skold Mix)
 6. Freakuency (aikaisemmin julkaisematon)
 7. Angriff (Mind.in.a.box Remix)
 8. Angriff (Project Pitchfork Mix)

Kanadalaisyhtye käytti vakituisten soittajiensa ohessa uusimmalla pitkäsoitollaan vierailevana muusikkona Ministry-yhtyeestä tunnettua Al Jourgenseniä. Jourgensen vierailee albumilla vain yhdellä kappaleella. Sen kappaleen nimi on "Stupidity". Front Line Assemblyä voi kuunnella bändin MySpace-sivuilla.

Front Line Assembly on:

 • Bill Leeb
 • Chris Peterson
 • Jeremy Inkel
 • Jared Slingerland

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä lokakuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.