Gootti.net

Front Line Assemblyn "Artificial Soldier" ilmestyy vinyylinä

Harmaata taustaa vasten valokuva kahdesta punaisesta vinyylikiekosta ja niiden kotelosta.Julkaistaan 8.4.2016

Kuvassa näkyvät verenpunaiset vinyylilevyt tulevat myyntiin huhtikuun kahdeksantena. Tuolloin Front Line Assemblyn vuosikymmenen takaisesta "Artificial Soldier" -juhlalevystä tehdään lopultakin vinyylijulkaisu. Albumi esittelee yhteistyökuviot Front 242:n Jean-Luc de Meyerin kanssa biisissä "Future Fail". Siinä de Meyer toimii vierailevana vokalistina. Lisäksi kappaleessa "The Storm" kosketinsoittajana ja vokalistina kuullaan Covenantin Eskil Simonssonia.

Kanadalainen electro–industrial-bändi Front Line Assembly julkaisi "Artificial Soldier" -levyn 10 vuotta sitten juhlistaakseen kahden vuosikymmenen pituista uraansa.

"Artificial Soldier" -LP #1:n kappaleet:

 • A-puolen kappaleet:
  1. Unleashed
  2. Lowlife
  3. Beneath the Rubble
 • B-puolen kappaleet:
  1. Descension
  2. Buried Alive
  3. Dopamine

"Artificial Soldier" -LP #2:n kappaleet:

 • A-puolen kappaleet:
  1. Social Enemy
  2. Future Fail (feat. Jean-Luc / Front 242)
  3. The Storm (feat. Eskil / Covenant)
 • B-puolen kappaleet:
  1. Humanity (World War 3)
  2. Fawnchopper

Front Line Assembly on:

 • Bill Leeb
 • Jeremy Inkel
 • Jared Slingerland

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä maaliskuuta 2016 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.