Gootti.net

Front Line Assembly: "WarMech"

Piirros ilmassa leijuvan romukasan päällä seisovasta ihmisestä, joka pitää pystyssä repaleista lippua.Julkaistaan 18.6.2018

Levy-yhtiö Artoffact Records julkaisee kesäkuussa Front Line Assemblyn pitkään tekeillä olleen soundtrack-albumin. Se sisältää musiikkia pelitalo Carbon Gamesin uudelle WarMech-videopelille. Näin ollen myös Front Line Assembly kutsuu luomusta nimellä "WarMech". Nimen taakse on ladottu 12 kappaletta elektronista musiikkia. Sen yhtenä ääripäänä on industrial, toisena ambient.

Albumitsa tehdään useita vinyylipainoksia. Niistä yksi sisältää kaksi mustaa kiekkoa. Erikoisin on 100 kappaleen erikoispainos, jossa levyn pinta on keltaruskea. Kiekko on tilattavissa myös CD:nä ja digitaalisesti esimerkiksi BandCampista.

Front Line Assembly teki soundtrackin myös Carbon Gamesin muutamia vuosia sitten julkaistua AirMech-peliä varten.

"WarMech"-albumin kappaleet:

 1. Mechvirus
 2. Anthropod
 3. Heatmap
 4. The Imminent
 5. Force Carrier
 6. Meteorfall
 7. Molotov
 8. Rip Sensor
 9. The Eminent
 10. Mechanism
 11. Earthriser
 12. Creator

Front Line Assembly on:

 • Bill Leeb (laulu, syntetisaattori, kosketinsoitin ja lyömäsoittimet)
 • Jared Slingerland (kitarat, syntetisaattori, kosketinsoitin, ohjelmointi ja lyömäsoittimet)
 • Rhys Fulber (syntetisaattori, kosketinsoitin, ohjelmointi ja lyömäsoittimet)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä toukokuuta 2018 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.