Gootti.net

"FxxK The Mainstream — vol. 1" -kokoelma

Alfa Matrix (www.alfa-matrix.com) paljasti ensimmäiset "Fxxk The Mainstream — vol 1" -kokoelmalevyn artistien nimet. Kyseessä on AM:n ensimmäinen virallinen VampireFreaks.com:in kokoelmalevy, jonka julkaisua odotetaan tapahtuvaksi kesäkuun 15. päivä. Alfa Matrix toivoo saavansa levyn ennakkomyynnin käyntiin huhtikuun lopussa, kunhan ensin kiekon grafiikat ja biisilista on saatu valmiiksi.

"Fxxk The Mainstream — vol. 1":

  • Seabound ja Mindless Faith tekivät yhteistyössä keskenään musiikkia tätä julkaisua varten.
  • Levyllä kuullaan ainutlaatuisia remix-biisejä sellaisilta artisteilta kuin VNV Nation, Apoptygma Berzerk, Collide, Reaper, Leaether Strip, Zombie Girl, Noisuf-X ja Faderhead.
  • Levyn soittolistalla kuullaan musiikkia lisäksi seuraavilta bändeiltä: Skinny Puppy, The Birthday Massacre, The Crüxshadows, Front Line Assembly ja Emilie Autumn.
  • Kokoelma tuoreesta verestä vastaa Servo.Hatred, Helalyn Flowers, Mankind Is Obsolete ja Psy’aviah.

Tarkempia tietoja kokoelmalevyn soittolistasta julkaistaan myöhemmin.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä joulukuuta 2008 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.