Gootti.net

Goottibaatti helmikuussa Helsingissä

Club Interface paljasti seuraavan tapahtumansa suunnitelmat: 17. helmikuuta 2018 Ravintolalaiva Wäiskiä käytetään The Goth Boat -minifestivaalin tapahtumapaikkana. Wäiskissä soitetaan musiikkia kahdessa kerroksessa niin, että ylempi on omistettu goottirockille. Lisätietoja ohjelmasta ja pääsylipuista kerrotaan esimerkiksi Facebookin tapahtumasivulla ja Gootti.netin foorumilla.

Edellisen kerran Club Interface viihdytti 18.11. Silloinkin tapahtumapaikkana oli Wäiski. Illan aikana esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa ruotsalaisyhtye Machinista.

Goth Boat -päiväfestivaalissa, tai paremminkin -iltafestivaalissa, esiintyy Saksan Noisuf-X ja ruotsalainen Vanguard, sekä useita kotimaisia nimiä, kuten EBM:ää tekevä kaksikko Oldschool Union.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä marraskuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.