Gootti.net

Helium Vola: "Für Euch, Die Ihr Liebt"

Helium Volan albumin "Für Euch, Die Ihr Liebt" etukannessa metallipalkkien seassa vitivalkoinen ympyrä, jonka oikeassa yläosassa lukee yhtyeen nimi ja sen alla pienemmällä fontin koolla albumin nimi. Teksti kirjoitettu tummanharmaalla.Julkaistaan 27.3.2009

Saksalainen darkwavea tekevä Helium Vola (www.helium-vola.de) aikoo julkaista viiden vuoden ajan kestäneen tauon jälkeen uuden albumin. Tuplalevyksi paisunut pitkäsoitto on nimeltään "Für Euch, Die Ihr Liebt". Molemmat CD:t esittelevät Ernst Hornin säveltämiä tarinoita, joita edelleen Sabine Lutzenbergerin maaginen ääni sävyttää. "Für Euch, Die ihr Liebt" tarjoaa kaksi konseptialbumia, jotka ovat yhtyeen mukaan kuin sisaruksia keskenään. Aikaisemmatkin Helium Volan luomukset ovat tyypillisesti olleet konseptilevyjä, jotka käsittelevät jotakin tiettyä teemaa. Uusi studiolevy on seuraaja vuoden 2004 puolella Chrom Recordsin kautta julkaistulle albumille "Liod". Edellisestä albumista julkaistiin SACD-formaatissa oleva CD-versio.

"Für Euch, Die Ihr Liebt" -CD #1:n kappaleet:

 1. A voi che amate
 2. Saber d’amor
 3. Oh pescador
 4. Blow,Northerne Wynd
 5. Mes longs cheveux
 6. L’alba
 7. In so hoher swebender Wunne
 8. Friendly Fire
 9. Hor che’l ciel
 10. Escoutatz
 11. Maienzeit
 12. Ecce gratum

"Für Euch, Die Ihr Liebt" -CD #2:n kappaleet:

 1. Preghiera
 2. Nummus
 3. Mayab
 4. Mord
 5. Canta me
 6. Manifesto
 7. Quan lo pet
 8. Ray gun
 9. Come talore
 10. Darkness,Darkness
 11. Moorsoldaten
 12. Nuestras vidas

Helium Vola on:

 • Ernst Horn (instrumentit ja sävellys)
 • Sabine Lutzenberger (laulu)

Helium Vola on saksalainen darkwavea soittava yhtye, joka aloitti toimintansa Ernst Hornin toimesta vuonna 2001. Sama mies oli aikoinaan perustamassa myös Qntal-yhtyettä. Hornin uuden yhtyeen nimi on latinaa ja sa tarkoittaa vapaasti suomennettuna Lennä, Helium.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 05. päivä helmikuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.