Gootti.net

Hussey–Regan: "Curios"

Valokuva suuripäisestä muovinukesta, joka pitelee kourissaan mikrofonia. Kuvan alaosassa lukee Hussey-Regan ja "Curios".Julkaistaan 7.11.2011

Wayne Husseyn ja Julianne Reganin bändiluomus Hussey–Reagan (www.hussey-regan.com) julkaisee marraskuun alussa kokoelman mielestään outoja ja kiinnostavia tulkintoja rakastetuista hittikappaleista yhtyeen omien biisien muassa. Lainakappaleiden kokoelma sai nimekseen "Curios". Sitä myydään ensimmäistä kertaa The Missionin live-esiintymisten yhteydessä. Wayne Husseyn The Mission aikoo juhlistaa 25-vuotista taivaltaan soittamalla keikkoja Portugalissa, Espanjassa, Kreikassa, Alankomaissa, Iso-Britanniassa ja Saksassa loka- ja marraskuun varrella. Marraskuun 7. päivä "Curios" julkaistaan Cherry Red Redordsin kautta CD:nä ja digitaalisesti.

The Missionin Hussey ja All About Even Regan ovat lisäksi asettaneet uuden albuminsa erikoisversion ennakkotilattavaksi Eyes Wide Shut Recordingsin kautta. Eyes Wide Shutin kautta myytävät levyt ovat käsin numeroituja ja yhtyeen jäsenten nimikirjoituksilla koristeltuja. Levyn tuotti Julianne yhdessä Waynen kanssa. Ennakkotilaus on käynnissä 7.11. saakka. Albumilla kuullaan covereita Duran Duranin, Depeche Moden, David Bowien, Nick Caven ja Björkin biiseistä. Mukana on myös The Missionin ja All About Even tuotantoa.

"Curios"-albumin kappaleet:

 1. Naked & Savage
 2. Ordinary World
 3. Enjoy The Silence
 4. Another Lonely Day
 5. Wichita Lineman
 6. Ashes To Ashes
 7. I Go To Sleep
 8. Where The Wild Roses Grow
 9. Dangerous Eyes
 10. Calling Your Name
 11. Unravel
 12. A Change In The Weather (Aporia Mix)

Hussey–Regan on:

 • Wayne Hussey
 • Julianne Regan

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä syyskuuta 2011 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.