Gootti.net

IAMX julkaisee elektrorock-albuminsa "Alive in New Light" perjantaina

  • Julkaistu keskiviikkona 31.01.2018
  • Avainsanat:

Perjantaina julkaistava Chris Cornerin eli IAMX:n uusi pitkäsoitto "Alive in New Light" (AINL) juhlii vapautumista masennuskaudesta, joka on varjostanut kahden viimeisen levyn tekoa. Levylle löytyi myös tämän ex- Sneaker Pimps -tähden rinnalle naisääni Chrisin uudesta kotikaupungista Los Angelesista: tatuointitaiteilija ja laulajanakin uraa tehnyt Kat Von D on mukana albumin neljällä raidalla. Levy leikittelee vaihtoehtoisen elektronisen musiikin laitamilla rakentaen Christille ominaisen isoa ja vahvaa äänimaailmaa.

Albumin nimibiisi on nyt kuunneltavissa Youtubessa ja samaisesta paikasta löytyy jo viime vuonna fanien iloksi sinne salaa lirvautettu "Mile Deep Hollow", joka kuullaan myös How To Get Away With Murder -suosikkisarjassa!

Kuten Chris on levyä luonnehtinut, albumi kahlitsee metamorfoosin, muodonmuutoksen syvimmän olemuksen, siitä, että et ole enää se henkilö, joka joskus olit, mutta et myöskään täysin vielä se, joksi olet tulossa. Levyä kuvaillaan kiitoksena faneille sekä samalla kutsuna mukaan artistin itsetutkiskelun matkaan.

Chris sekä Kat ovat molemmat kuvailleet albumin tekoa uuvuttavaksi, mutta vapauttavaksi. Heitä yhdistää Chrisin kanssa tarve luomiseen, joka on ollut heitä yhdistävä tekijä. Albumi on levytetty Kalifornian erämaassa vuoristomaisemissa asuntovaunussa. Chris kuvailee, että autiomaassa on helppo uppoutua levyn yksityiskohtiin, tuottamiseen ja miksaamiseen: siellä on vain hiljaisuutta.

Upean levyn lisäksi julkaistaan eroottis-visuaalisia fanituotteita, jotka on suunnitellut Ryan Clark. IAMX on kiertueella Euroopassa helmi-maaliskuussa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä tammikuuta 2018 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.