Gootti.net

IAMX julkaisee "Happiness"-singlen kuudennelta albumiltaan

  • Julkaistu lauantaina 13.06.2015
  • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva pöydälle rojahtaneesta ihmishahmosta.Julkaistaan 19.6.2015

Los Angelesista ja Berliinistä käsin toimiva IAMX julkaisee kuudennelta albumiltaan singlen "Happiness" myöhemmin kesäkuussa. 61seconds Recordsin kautta julkaistavan sinkun soittolistan yksityiskohtia ei ole vielä kerrottu. Yhtye saavutti PledgeMusic-joukkorahoituspalvelun välityksellä albumin tekemisestä koituvat kustannukset. Yli 2000 IAMX-fania osallistui levyn rahoittamiseen. Koska tavoitesumma saavutettiin ja rahaa tuli kaivattuakin enemmän, yhtye suunnittelee käyttävänsä osan lahjoituksista kiertueen toteuttamiseen. Bändi kirjaa nyt keikkoja Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

IAMX on alun alkaen Chris Cornerin vuonna 2004 perustama yhtye. Bändin toistaiseksi uusin pitkäsoitto on maaliskuussa 2013 ilmestynyt "The Unified Field". Bändin kuudennen albumin julkaisun on tarkoitus tapahtua syksyllä 2015.

IAMX on:

  • Chris Corner
  • Janine Gezang

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä kesäkuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.