Gootti.net

IAMX: "Metanoia"

 • Julkaistu maanantaina 27.07.2015
 • Avainsanat:

Harmaasävyinen valokuva ihmisestä, jonka käsi osin läpinäkyvä ja suun sekä kasvojen päällä.Julkaistaan syksyllä 2015

Chris Cornerin yhtye IAMX julkaissee syksyn puolella "Metanoia"-nimisen albumin. Kahden vuoden takaisen "The Unified Field" -platan, joka oli bändin viides albumi, seuraaja sisältää 11 biisiä. Niistä soittolistan kakkosraitana kuullaan kesäkuussa digitaalisesti julkaistu singlebiisi "Happiness". Albumin julkaisee levy-yhtiö 61seconds Records. Albumin nimi paljastettiin IAMX:n PledgeMusic-profiilisivulla. Yhtye latasi hiljattain singleen kuvatun musiikkivideon YouTubeen katsottavaksi.

"Metanoia"-albumi tulee olemaan Chris Cornerin yhtyeen kuudes pitkäsoitto. Levyn ensimmäisellä singlekappaleella käsitellään korruptiota ja tekopyhyyttä, joiden Corner katsoo rikkovan nykymaailman. Hän ei kehtaa katsoa uutisia niissä esiteltävien kauhujen ja kuvottavien asioiden takia.

"Metanoia"-albumin kappaleet:

 1. No Maker Made Me
 2. Happiness
 3. North Star
 4. Say Hello Melancholia
 5. The Background Noise
 6. Look Outside
 7. Insomnia
 8. Oh Cruel Darkness Embrace Me
 9. Aphrodisiac
 10. Surrender
 11. Wildest Wind

IAMX on:

 • Chris Corner

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5581 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä heinäkuuta 2015 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.