Gootti.net

Killing Joken Coleman katosi

"MMXII"-albumin etukannessa ihmisen pääkallon sivuprofiili, suuri höyryjuna, punaruskeaa hietikkoa ja pilvitaivasta.Julkaistiin 2.4.2012

Killing Joke kirjoittaa virallisilla Facebook-sivuillaan etsivänsä keulahahmoaan Jaz Colemania, joka on ilmeisesti hukattu salaperäisissä olosuhteissa. Bändin viimeisimpien omituisten asioiden tapahtumaketju käynnistyi viime viikolla, kun bändin Facebook-profiilissa ilmoitettiin faneja, The Cultia ja The Missionia halventavaan sävyyn, ettei Killing Joke aio osallistua tulevaan Euroopan-kiertueeseen edellä mainittujen seurassa. Tiedote esitettiin sellaisessa muodossa, että sen arveltiin olevan Jaz Colemanin kirjoittama. Viesti lieneekin mielenhäiriöisen fanin rustaama. Killing Joken, The Cultin ja The Missionin yhteisen kiertueen on tarkoitus käynnistyä syyskuun 10. päivä Britannian Manchesterista.

Alkuperäinen kiertueen peruuttamisesta viestivä teksti on poistettu Killing Joken toimesta bändin Facebook-sivuilta. Geordie Walkerin, Martin "Youth" Gloverin ja Paul Fergusonin nimissä annettu lausunto aikaisemmin tiistaina selventää, ettei kiertuetta liene sittenkään peruutettu. Huolimatta siitä bändin solisti on kadoksissa eikä hän ole ottanut yhteyttä bändin jäseniin. Miehet ovat huolissaan Colemanista. Muusikot tekivät aikaisemmin yhteistuumin päätöksen soittaa syyskuussa yhdessä The Cultin ja The Missionin kanssa — päätöksentekoon osallistui myös Jaz Coleman. Jäsenet pyrkivät huolehtimaan lupauksen pitämisestä ja paikallistamaan Colemanin.

Alkuperäinen peruutusilmoitus selitti, ettei viestin kirjoittajaa huvittanut soittaa keikkaa The Cultin kanssa muutenkaan. Ongelmia olisi koitunut lisäksi pukeutumistilojen jakamisen vuoksi ja kirjoittajan kannalta seurata sivusta The Cultin tapa rahastaa pari satalappusta faneiltaan meet–and–greet-hetken viettämisestä, sekä The Cultin kaikkien biisien huonous ja muutenkin bändin vääränlaiset elämänarvot.

Killing Joke on:

  • Jaz Coleman
  • Kevin "Geordie" Walker
  • Martin "Youth" Glover
  • Paul Ferguson

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 01. päivä elokuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.