Gootti.net

"Kinetik Festival Vol. 2" -kokoelma

"Kinetik Festival Vol. 2" -kokoelman sinisävyinen kansikuva, jonka keskellä mustassa laatikossa valkoista tekstiä sekä viivakoodi. Sininen tausta on valokuva jonkinlaisesta lasimaisesta muodosta, joka on kurvikas ja suoraviivainen.Julkaistaan 28.4.2009

Artoffact Records julkaisee kuluvan kuukauden lopussa Kanadan Montrealissa järjestettävän Kinetik-festivaalin johdosta annoksen monipuolista elektronista musiikkia noisen, industrialin, syntikkapopin ja EBM:n edustajilta. tämä "Kinetik Festival Vol 2" -tuplalevy sisältää yhteensä 32 biisiä festivaalin esiintyjiltä. Lähes puolet kokoelman kappaleista on aikaisemmin julkaisemattomia, osa taas melkoisia harvinaisuuksia. Lisäksi kiekoilla kuullaan remix-versioita, joita ovat tehneet esimerkiksi Imperative Reaction, Combichrist, Suicide Commando, Blank ja Ashbury Heigths. Kokoelmalevysarjan ensimmäinen osa myytiin loppuun pian Kinetik-festivaalin vuoden 2008 version jälkeen. Samaa kohtaloa povataan myös "Kinetik Festival Vol 2" -kokoelmalle.

Kinetik-festivaalia vietetään vuosittain Kanadan Montrealissa. Aikaisemmin elektroniseen musiikkiin painottunut festivaali tunnettiin nimellä Coma. Vuoden 2009 versio passittaa esiintymislavalle sellaisia suuria nimiä kuin Project Pitchfork, Das Ich, Winterkalte, Ayria, Grendel ja Assemblage 23.

"Kinetik Festival Vol 2" -CD #1:n kappaleet:

 1. Interlace: "Nemesis" *
 2. Project Pitchfork: "If I Could"
 3. Terrorfakt: "No Frequency" (Imperative Reaction Remix)
 4. Memmaker: "Kobenhavn" (Version) *
 5. Ayria: "Blue Alice"
 6. Marching Dynamics: "Tapping Intelligent Nature"
 7. Cervello Elettronico: "What You Want" *
 8. Grendel: "Soilbleed" (Agonoize Remix)
 9. Amduscia: "Impulso Biomecanico" (Grendel Remix)
 10. Reaper: "Daemon" (Gudfried Mix)
 11. God Module: "Victims Among Friends" (Suicide Commando Remix)
 12. Soman: "Tears" (Xotox Remix)
 13. Accessory: "Tanzflaechenmaan" (Ashbury Heights Remix)
 14. Unter Null: "Prophecy" (Blank Remix)
 15. Life Cried: "Dressed In Filth" *
 16. DYM: "Bitrated" (Instrumental Mix) *

"Kinetik Festival Vol 2" -CD #2:n kappaleet:

 1. Winterkalte: "BDUW"
 2. Noisex: "Mexiko" *
 3. Imminent-Synapscape: "Aléa"
 4. Mimetic Fake: "Once There You Start"
 5. Architect: "Moonshine Live Version"
 6. Iszoloscope: "In The Face Of Descent" (Kinetik Cut) *
 7. Caustic: "BBB" (Everything Goes Cold Remix)
 8. Adversary: "Dresden (Death In Montreal)" *
 9. Left Side Neighbour: "Sirens" *
 10. Icon Of Coil: "Android" (Combichrist Remix)
 11. Das Ich: "Kannibale"
 12. Assemblage 23: "Naked" (Daniel Myer Remix) *
 13. Pride And Fall: "Paragon" (SITD Remix)
 14. XP8: "I See Her" (Kinetik Edit) *
 15. Headscan: "Lolife" (Interlace Remix)
 16. FGFC820: "Existence2 (Combichrist Remix)

Tähdellä (*) merkityt kappaleet ilmestyvät vain tällä julkaisulla.

Kanadalainen Artoffact Records myy tätä kokoelmalevyä nettipuodissaan noin 14 euron hintaan. Hinta sisältää toimituskulut minne tahansa maailmassa. Levy-yhtiön tuotteita voi tilata suoraan täältä.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä huhtikuuta 2009 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.