Gootti.net

KMFDM: "Amnesia"

 • Julkaistu maanantaina 13.02.2012
 • Avainsanat:

Musta pohjaväri, jonka päälle piirretty sarjakuvatyyliin mustakaapu aurinkolaseineen huutelemassa.Julkaistaan 22.5.2012

Hampurilainen KMFDM (www.kmfdm.net) tulee julkaisemaan 22. toukokuuta uuden singlen viimeisimmältä "Krank"-kiekoltaan. Singlelohkaisuksi valittiin "Amnesia". Yhtye muistutti edellisellä viikolla singlen olevan yksi niistä levyjulkaisuista, joiden esille tuomiseen bändin omistama KMFDM Records osallistuu. Levy-yhtiö on toiminut viiden vuoden ajan ja bändi itse on kohta 25-vuotias. "Amnesia" sisältää kolme remixiä kolmesta eri biisistä, sekä yhden upouuden kappaleen ja lisäksi albumiversion "Amnesia"-biisistä. Soittolista sisältää siis viisi raitaa, joista kertyy kuunteluaikaa lähes 25 minuuttia.

Singlen kansikuvituksen toteutti yhtyeen pitkäaikainen luottopartneri Brute!, joka noudatti KMFDM:n sille antamaa ohjeistusta. "Amnesia" on asetettu tilattavaksi bändin nettikauppaan. KMFDM Records puolestaan asetti myytäväksi digitaalisen "Live 2011 Downloads" -levyjulkaisun, joka mahdollistaa korkealaatuisten keikkataltiointien lataamisen zip-pakettina.

"Amnesia"-singlen kappaleet:

 1. Amnesia (Käpt’n K. Mix)
 2. Amnesia (Album Mix)
 3. Krank (Morlocks Mix)
 4. Come On — Go Off (Rotersand Mix)
 5. I (Heart) You

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko
 • Lucia Cifarelli
 • Jules Hodgson
 • Andy Selway
 • Steve White

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä helmikuuta 2012 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.