Gootti.net

KMFDM: "Extra Volume 2" -kokoelma

 • Julkaistu lauantaina 14.06.2008
 • Avainsanat:

KMFDM:n "Extra Volume 2" -kokoelman kansikuva. Kuvassa näkyy mustaa taustaa vasten yksinkertaistetulla fontilla bändin nimi ylimpänä, keskellä sana "Extra" keltaisella ja sen alla pienellä präntillä sana "Volume 2" valkoisella värillä.Jälleen uusi kokoelma

Hampurilainen KMFDM (www.kmfdm.net) saa jälleen täydennystä kokoelma-albumisarjaansa, jonka yhtye uutisoi huhtikuussa kuluvana vuonna aloittavansa tuomalla esiin varjoista "Extra Volume 1" -kokoelmansa. Nyt Metropolis Records tuo esiin toisen osan kokoelmatrilogiasta. Tupla-CD sisältää lisää sellaisia kappaleita, joita ei kuulla KMFDM:n kymmenellä klassikkoalbumilla. "Extra"-trilogia sisältää sellaisia kappaleita, joita yhtye ei syystä tai toisesta ole käyttänyt albumijulkaisuissaan, sekä biisejä 12"-vinyylisingleiltä, CD-singleiltä ja albumien vaihtoehtoversioilta. Jokainen kokoelman kappale on remasteroitu sen tiimin toimesta, joka on vastuussa myös kaikista kymmenestä KMFDM:n albumin masteroimisesta. Metropolis Records hehkuttaa "Extra Volume 2" -julkaisun kappaleista useiden olevan sellaisia, joita on ollut äärimmäisen hankala löytää jo vuosien ajan.

"Extra Volume 2" tullaan julkaisemaan Metropolis Recordsin kautta 5. elokuuta. Kiekolla kuultavista kappaleet onvatvuodelta 1992 löytyvän "Help Us / Save Us / Take Us Away" -singlen ja vuoden 1994 aikana ilmestyneen "Glory"-singlen väliltä. 2CD-kokoelma sisältää yhteensä 27 biisiä, joista tehokasta rytmitystä sikiää 2 tunnin ja 12 minuutin edestä. Levy sisältää remix-versioita KMFDM:n suurimmista hiteistä, kuten kappaleista "A Drug Against War", "Light", "Sucks" ja "Glory", sekä b-puolia, bonuskappaleita ja muuta mukavaa. Kiekkosettiä täydentää 16-sivuinen booklet, jossa nähdään bändikuvia, grafiikkaa ja anekdootteja.

"Extra Volume 1" julkaistiin kesäkuun 3. päivä. Kolmas osa kokoelmasarjasta tullaan julkaisemaan lähikuukausien aikana.

"Extra Volume 2" -CD #1:n kappaleet:

 1. Help Us/Save Us/Take Us Away (Wiener Mix)
 2. Help Us/Save Us/Take Us Away (Jäger Mix)
 3. Help Us/Save Us/Take Us Away (Meister Mix)
 4. Help Us/Save Us/Take Us Away (Oktoberfest Mix)
 5. Bargeld (Cashflow Mix)
 6. Sucks (No Shit Radio Mix)
 7. Sucks (P-O-T-A-T-O Mix)
 8. Sucks (Goodbye Barb Mix)
 9. Sucks (12” Mix)
 10. More ’N’ Faster
 11. A Drug Against War (Single Mix)
 12. A Drug Against War (Overdose Mix)
 13. A Drug Against War (Hookah Mix)
 14. Blood (Single Mix)

"Extra Volume 2" -CD #2:n kappaleet:

 1. Light (Cellulite Radio Mix)
 2. Light (Aerobic Mix)
 3. Light (Rubber Gloves Dub Mix)
 4. Light (Fat Back Mix)
 5. Light (Vengeance Mix)
 6. Light (Complete Orgasm Mix)
 7. Light (Diet Mix)
 8. Light (Lighthouse Mix)
 9. Light (White Cotton Balls Mix)
 10. Trust (Never Mix)
 11. Glory (War & Slavery Mix)
 12. Lust (Chem-Lust Mix)
 13. Glory (Exploitation Mix)

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu, syntetisaattorit, rummut, basso ja kitara)
 • Lucia Cifarelli (laulu)
 • Jules Hodgson (kitara)
 • Steve White (kitarat)
 • Andy Selway (rummut)

Pariisissa helmikuussa 1984 perustettu KMFDM on industrial rockia räimivä yhtye, jonka julkaisemia äänitteitä on parin vuosikymmenen aikana ostettu maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa kappaletta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 19:07. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu KMFDM: "Extra Volume 2" -kokoelma. on saanut yhteensä 1 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

berzerker 15. päivä kesäkuuta 2008

Mahtavaa, vol. 1 on pelkkä välipala tämän rinnalla!!! nuo ovat todella harvinaisia.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.