Gootti.net

KMFDM: "Greatest Shit"

 • Julkaistu perjantaina 15.10.2010
 • Avainsanat:

KMFDM:n "Greatest Shit" -kokoelman etukannessa musta tausta ja sen keskellä sarjakuvamainen piirros mustasta ja vaaleasta naisesta, jotka ovat maassa pitkällään. Yläosassa valkoisella KMFDM:n nimi ja alaosassa keltaisella kokoelman nimi.Julkaistiin 11.10.2010

Industriaalirokkia tekeväksi soitinyhtyeeksi perustettu KMFDM (www.kmfdm.net) on vaikuttanut musiikkipiireissä yli kahden vuosikymmenen ajan. Nyt bändi julkaisi kokoelma-albumin parhaimmiksi katsomistaan biiseistä. Kokoelmalevyn nimi on "Greatest Shit". Sen ensipainoksella kuullaan yhteensä 38 biisiä ripoteltuina kahdelle CD-levylle. Materiaalia kuullaan kaikilta 15 albumilta. Audioraitojen lisäksi pakettiin sisältyy 16-sivuinen kansilehtinen, jossa nähdään sensuroimattomia versioita KMFDM:n kansitaiteina käytetyistä kuvista. Lehtiseen sisältyy myös kertomus saksalaisyhtyeen urasta, albumien aikajana, valokuvia ja muuta tekstiä.

Uunituoreen "Greatest Shit" -kokoelman tuplalevyversion sisältyy "Würst"-kokoelma ja bonuslätty varustettuna 19 biiseillä kaikilta yhtyeen pitkän uran aikana luomilta studioalbumeilta. Yhteensä materiaalia on siis 38 biisin verran. Niistä kertyy soittoaikaa yli 145 minuuttia. Kokoelma-albumi julkaistiin amerikkalaisen Metropolis Recordsin kautta. Sen voi tilata esimerkiksi suoraan KMFDM:n nettiputiikista.

"Greatest Shit" -CD #1:n kappaleet:

 1. D.I.Y. (Edit)
 2. Tohuvabohu (Edit)
 3. Son of a Gun (Overhauled Mix Edit)
 4. Juke Joint Jezebel (Single Mix)
 5. Naïve (Edit)
 6. Sucks (12" Mix Edit)
 7. Hau Ruck (Edit)
 8. More & Faster (12" Mix)
 9. Money (Radio Mix)
 10. Megalomaniac (Single Mix Edit)
 11. Virus (12" Mix Edit)
 12. Light (Cellulite Radio Mix)
 13. Anarchy (Edit)
 14. Vogue (Edit)
 15. Split (12" Mix Edit)
 16. WWIII (Edit)
 17. Godlike (12" Mix Edit)
 18. A Drug Against War (Single Mix)
 19. Power (Single Mix Edit)

"Greatest Shit" -CD #2:n kappaleet:

 1. Go to Hell (Fuck MTV Mix Edit)
 2. Don’t Blow Your Top (Edit)
 3. Looking for Strange (Edit)
 4. Ultra (Album Edit)
 5. Itchy Bitchy
 6. Dogma
 7. Strut (Edit)
 8. Kickin’ass (Edit)
 9. Free Your Hate (Edit)
 10. Terror (Edit)
 11. Adios
 12. Trust (Edit)
 13. Waste
 14. Attak-Reload (Edit)
 15. Glory (Edit)
 16. Sturm & Drang (Edit)
 17. Never Say Never (Edit)
 18. Rules (Edit)
 19. That’s All (Edit)

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu ja basso)
 • Lucia Cifarelli (laulu)
 • Jules Hodgson (kitara)
 • Steve White (kitara)
 • Andy Selway (rummut)

Yhtye perustettiin Saksassa vuonna 1984. Yhtye on uransa varrella vaihdellut musiikillista tyyliään hevimetallin ja elektronisen tanssimusiikin sekä industrial-äänimaailman välillä. Yhtye vaikuttaa näinä päivinä Saksan Hampurissa toimittuaan pari vuosikymmentä sitten osan urastaan Yhdysvaltojen Chicagossa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä lokakuuta 2010 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentit

Julkaisu KMFDM: "Greatest Shit". on saanut yhteensä 2 kommenttia. Voit lähettää uuden kommentin julkaisuun kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Ines 15. päivä lokakuuta 2010

Onpas helevatan ruma kansi.

Petri 15. päivä lokakuuta 2010

Sarjakuvamaista meininkiä ja mustia kehyksiä on näkynyt useissa KMFDM:n levyissä. :-)

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.