Gootti.net

KMFDM: "Hell Yeah"

 • Julkaistu maanantaina 17.07.2017
 • Avainsanat:

"Hell Yeah" -albumin nimi oranssilla alaosassa mustaa vasten. Keskellä sarjismainen hahmo.Julkaistaan 17.8.2017

Kuukauden kuluttua ilmestyy "Hell Yeah", industrial-yhtye KMFDM:n uusi studioalbumi. "Hell Yeah" sisältää 13 biisiä. Niistä kertyy soittoaikaa noin 51 minuuttia. Huhtikuussa yhtye laittoi myyntiin albuminsa musiikillista tyyliä esittelevän EP-levyn "Yeah!" ja jokseenkin samaan aikaan varmisti lähtevänsä kiertueelle Yhdysvaltoihin lokakuussa 2017.

KMFDM:n toistaiseksi uusin pitkäsoitto on lokakuun 2014 "Our Time Will Come". Se oli järjestyksessä bändin 19. albumijulkaisu.

"Hell Yeah" -albumin kappaleet:

 1. Hell yeah
 2. Freak flag
 3. Oppression 1/2
 4. Total state machine
 5. Oppression 2/2
 6. Murder my heart
 7. Rip the system
 8. Shock
 9. Fake news
 10. 4 the damned
 11. Burning brain
 12. Only lovers
 13. Glam glitz guts & gore
 14. ONLY LOVERS
 15. GLAM GLITZ GUTS & GORE

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu, kitara, basso, ohjelmointi, kosketinsoittimet ja syntetisaattori)
 • Lucia Cifarelli (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Jules Hodgson (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Steve White (kitara)
 • Andy Selway (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 17. päivä heinäkuuta 2017 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.