Gootti.net

KMFDM: "Krank"

 • Julkaistu tiistaina 04.01.2011
 • Avainsanat:

Mustavalkoinen piirros nyrkkiä puivasta ihmislaumasta. Kuvan yläosassa valkoisella mustaa vasten KMFDM:n nimi ja alaosassa samaan tyyliin lukee "Krank" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 8.3.2011

Saksasta käsin ainakin 26 vuoden ajan toiminut KMFDM (www.kmfdm.net) aikoo tuoda maaliskuussa esiin uuden singlen. Se on kolmella eri versiolla levyn nimikkokappaleesta "Krank" ja kahdella "Day of Light" -biisin tulkinnalla täytetty teos, jonka remixejä ovat toteuttaneet Komor Kommandon Sebastian Komor ja Skold sekä Bill Rieflin. Viime aikoina tiuhaan tahtiin musiikkia julkaissut KMFDM julkaisi viime vuoden puolella kokoelma-albumin, remix-albumin ja koko julkaisukataloginsa alkupuoliskon uudelleen Metropolis Recordsin kautta. Tämä singlekiekko on lohkaisu myöhemmin kuluvana vuonna ilmestyvältä "WTF?!"-albumilta.

Industrial rockia soittava KMFDM julkaisi uransa uusimman albumin maaliskuussa 2009. Se on nimeltään "Blitz". Sille tekee seuraa myöhemmin tämän vuoden varrella ilmestyvä "WTF?!", joka tulee olemaan bändin järjestyksessä seitsemäs kokopitkä kiekko.

"Krank"-singlen kappaleet:

 1. Krank (Kaptn’ K. Mix by Sascha K)
 2. Krank (Komor Kommando Mix by Sebastian Komor)
 3. Krank (Knark Mix by Skold)
 4. Day of Light (Revenge Mix by Bill Rieflin)
 5. Day of Light (24/7 Mix)

Bändi paljasti marraskuunssa 2010 sisällyttävänsä "Advanced Electronics Vol. 8" -kokoelmalle musiikkivideon kappaleesta "Tohuvabohu". Musiikkivideo kuvattiin Yhdysvaltojen Seattlessa tehdyllä keikalla. Sama kahden CD:n ja yhden DVD:n kokoinen kokoelma sisältää bändiltä biisin "Bait & Switch".

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu, basso ja syntetisaattori)
 • Lucia Cifarelli (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Jules Hodgson (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Steve White (kitara)
 • Andy Selway (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 04. päivä tammikuuta 2011 kello 14:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.