Gootti.net

KMFDM: "Krieg"

 • Julkaistu keskiviikkona 23.12.2009
 • Avainsanat:

KMFDM:n nimi valkoisella värillä mustaa taustaa vasten ja kuvan alaosassa levyn nimi kellertävällä värillä. Kuvan keskellä näkyy sarjakuvamainen piirros kolmesta univormupukuisesta miehestä, joilla kasvoilla jonkinlaiset kaasunaamarit. HenkilöiJulkaistaan 4.1.2010

Industrial rockia räimivä KMFDM (www.kmfdm.net) aikoo julkaista uuden remixalbumin levyn "Krieg" ominaisuudessa ensi vuoden tammikuussa. Levyä myydään suoraan ja vain ja ainoastaan yhtyeen oman nettikaupan välityksellä siten, että albumin ennakkoon tilanneille henkilöille opusta ryhdytään postittamaan tammikuun neljännen päivän paikkeilla. Levystä on saatavilla myös korkealaatuinen versio digitaalisessa audioformaatissa. Remixejä sisältävä "Krieg" on seuralainen albumille "Blitz" ja se sisältää yhteensä tusinan verran kappaleita. Biiseistä syntyy älämölöä noin 55 minuutin ajaksi.

KMFDM:n tammikuun alussa julkaistava "Krieg" sisältää uusiakin remixejä. Nämä tulkinnat ovat saksalaisyhtyeen vuoden 2009 julkaisemalta studioalbumilta. Remixejä ovat käyneet tekemässä nykyiset ja entiset muusikot Nine Inch Nailsista, White Zombiesta ja Danzigista, Static-X:stä, Ministrystä ja Skinny Puppysta, Prongista, Combichristista, Apollo 440:n riveistä. Varsinaiset audioaineiston ohessa levyn CD-version mukana tulee kansilehtinen, jossa on graafisen aineiston ohessa sivumerkintöjä bändin uuden albumin luomistyöstä. "Krieg"-kiekon antiin voi tutustua näytebiisiryppään kautta. Näytteen voi käydä kuuntelemassa yhtyeen MySpace-sivuilla.

"Krieg"-albumin kappaleet:

 1. Bait & Switch (All 4 One Mix) by Combichrist
 2. Strut (Disco Balls Mix) by Andy Selway of KMFDM
 3. Potz Blitz! (Harmonic Tremors Mix) by Seismologist
 4. Bait & Switch (Sacred Cow Mix) by Prong
 5. Never Say Never (Naughty Habit Mix) by Ivan de Prume of White Zombie
 6. People of The Lie (Requiem Mix) by Koichi Fukuda of Static-X
 7. Bitches (Pop Will Eat This Mix) by Vile Evils
 8. Never Say Never (Confessional Mix) by Komar Kommando
 9. People of The Lie (Crooked Illusion Mix) by Mary Byker of Apollo 440
 10. Davai (Cyrillic Mix) by tweaker
 11. Never Say Never (Candy Apple Mix) by Dave “Rave” Ogilvie
 12. Davai (Bloody Fog Mix) by Assemblage 23

KMFDM on:

 • Lucia Cifarelli
 • Jules Hodgson
 • Andy Selway
 • Steve White

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 23. päivä joulukuuta 2009 kello 23:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.