Gootti.net

KMFDM: "Kunst"

 • Julkaistu maanantaina 10.12.2012
 • Avainsanat:

KMFDM:n "Kunst"-albumin etukannessa piirros, jossa ihmishahmo hosuu moottorisahalla. Kuvaa kehystää paksu musta reunaviiva.Julkaistaan 26.2.2013

Kolmen vuosikymmenen ajan toiminut KMFDM (www.kmfdm.net) julkaisee 26.2.2013 seuraavan studioalbuminsa, saksaksi nimetyn "Kunst"-albuminsa, Metropolis Recordsin tuella. Levy-yhtiön luonnehdinnan mukaan "Kunst" on kuin musiikillinen yhteiskunnan seinille ilmestyvä graffiti. Punk-, industrial- ja EBM-komponentteja sisältävä albumi sisältää venäläiselle Pussy Riot -yhtyeelle omistetun biisin. Albumin soittolistan muodostamiseen osallistui ruotsalaisen kulttibändi The Morlocksin ja Legion Withinin kokoonpanoon kuuluva William Wilson.

KMFDM lähtee maaliskuussa 2013 kiertueelle Yhdysvaltoihin. Keikkaputki painottanee bändin 18. studioalbumin antia. Albumin nimikkobiisi on ollut kuunneltavissa yhtyeen Soundcloud-sivuilta marraskuusta lähtien. "Kunst" on saksaa ja tarkoittaa taidetta.

"Kunst"-albumin kappaleet:

 1. Kunst
 2. Ave Maria
 3. Quake
 4. Hello
 5. Next Big Thing
 6. Pussy Riot
 7. Pseudocide
 8. Animal Out
 9. The Mess You Made
 10. I ♥ Not

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu, kitara, basso, ohjelmointi ja kosketinsoittimet)
 • Lucia Cifarelli (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Jules Hodgson (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Steve White (kitara)
 • Andy Selway (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 10. päivä joulukuuta 2012 kello 02:02. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.