Gootti.net

KMFDM: "Our Time Will Come"

 • Julkaistu keskiviikkona 06.08.2014
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten sarjakuvatyyliin piirretty ihmishahmo, joka seikkailee tulimeren edessä. Kuvan yläosassa KMFDM:n logo.Julkaistaan 31.10.2014

KMFDM, eli Kein Mehrheit Für Die Mitleid, on saksalainen yhtye. Sen 19. pitkäsoitto "Kunst" julkaistiin viime vuoden helmikuussa Metropolis Recordsin kautta. Lokakuun lopussa on vuorossa KMFDM:n järjestyksessä 20. albumi. Se sai nimekseen "Our Time Will Come". Tanssittavaa musiikki ja rouskuttavaa kitarointia yhdistelevä ryhmä esittää albuminsa osin saksaksi, osittain englanniksi. Kiekosta tehdään 10 biisiä sisältävän CD-painoksen lisäksi hinnakkaampi LP-versio, jonka molemmilla puolilla kuullaan viisi biisiä.

Esitelläkseen "Our Time Will Come" -albumia yhtye julkaisee singlen "Genau (The German In You)".

"Our Time Will Come" -albumin kappaleet:

 1. Genau
 2. Shake the Cage
 3. Respekt
 4. Our Time Will Come
 5. Salvation
 6. Blood vs. Money
 7. Get the Tongue Wet
 8. Brainwashed
 9. Playing God
 10. Make Your Stand

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu, kitara, basso, ohjelmointi ja kosketinsoittimet)
 • Lucia Cifarelli (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Steve White (kitara)
 • Jules Hodgson (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Andy Selway (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 06. päivä elokuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.