Gootti.net

KMFDM: "Salvation"

 • Julkaistu lauantaina 25.04.2015
 • Avainsanat:

Mustaa taustaa vasten sarjakuvamainen piirros miehestä, joka kantaa sylissään naishahmoa.Julkaistaan 10.7.2015

Saksalaiselta jo 30 vuoden ajan musiikkia tehneeltä KMFDM-yhtyeeltä ilmestyy kuuden kappaleen EP-platta heinäkuussa. "Salvation"-EP:n soittolistalla kuullaan nimikkokappale tuoreelta, lokakuussa 2014 ilmestyneeltä "Our Time Will Come" -albumilta, sekä viisi remixiä muista biiseistä. Biisitulkintojen tekijöinä on sellaisia ryhmiä kuin Dope Stars Inc., Mindless Self Indulgence ja Chant.

"Our Time Will Come" -albumi on KMFDM:n 19. pitkäsoitto. Se sisältää noin 48,5 minuuttia industrial rockia. Platta on seuraaja alkuvuodesta 2013 julkaistulle "Kunst"-albumille.

"Salvation"-EP:n kappaleet:

 1. Salvation (from the album Our Time Will Come)
 2. Blood vs. Money (Chant Remix by Bradley Bills)
 3. Salvation (Mindless Self Indulgence Remix by Jimmy Urine)
 4. Brainwashed (KMFDM Remix by Sascha Konietzko)
 5. Salvation (Dope Stars Inc. Remix by Victor Love)
 6. Blood vs. Money (Tritoxin Remix by Tom Stanzel)

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko
 • Lucia Cifarelli
 • Jules Hodgson
 • Andy Selway
 • Steve White

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 25. päivä huhtikuuta 2015 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.