Gootti.net

KMFDM: "Yeah !"

 • Julkaistu lauantaina 24.06.2017
 • Avainsanat:

Valkoista taustaa vasten sarjakuvamainen piirros naureskelevan mieshahmon kasvoista. Kuvan yläosassa KMFDM:n nimi mustalla ja alhaalla "Yeah !" -levyn nimi ilman lainausmerkkejä.Julkaistiin 23.6.2017

Industrial-yhtye KMFDM:n uusi viiden biisin levyjulkaisu on "Yeah !" ja se sisältää uunituoreiden biisien lisäksi remixen ja vaihtoehtoisia versioita. Levy ilmestyi perjantaina digitaalisessa ja CD-muodossa earMUSIC-levymerkin kautta. Elokuussa KMFDM aikoo julkaista studioalbumin.

"Yeah !" pitää sisällään uudet kappaleet "Hell Yeah" sekä "Freak Flag". Kiekolla on myös päivitetty tulkinta vuoden 2002 biisistä "Attak/Reload" ja remix saksalaiselta synkistelyrockyhtye Lord of the Lostilta.

"Yeah !" -EP:n kappaleet:

 1. Hell Yeah (Album Version)
 2. Freak Flag (Edit)
 3. Hell Yeah (Lord of the Lost Version)
 4. Attak 2017 (KMFDM Remix)
 5. Hell Yeah (Edit)

KMFDM on:

 • Sascha Konietzko (laulu, kitara, basso, ohjelmointi, kosketinsoittimet, syntetisaattori ja lyömäsoitin)
 • Lucia Cifarelli (laulu ja kosketinsoittimet)
 • Jules Hodgson (kitara, basso ja kosketinsoittimet)
 • Steve White (kitara)
 • Andy Selway (rummut)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä kesäkuuta 2017 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.