Gootti.net

KMFDM:n keikoilla myydyissä paidoissa vikaa

  • Julkaistu sunnuntaina 19.11.2006
  • Avainsanat:

Saksassa vuonna 1984 perustettu KMFDM (www.kmfdm.net) varoittaa nettisivuillaan 18. päivä kuluvaa kuukautta julkaistussa tiedotteessa, että Hau Ruck Zuck -kiertueen aikana myydyissä bändipaidoissa on havaittu virheitä — paitoihin painetut musteet joko haalistuvat tai saattavat värjäytyä jos niitä pestään.

Tiedotteessa kerrotaan bändin nettikaupan kantavan vastuun jokaisesta virheellisestä paidasta — mikäli siis joku kokee paitansa olevan "rikki", voi hän ottaa yhteyttä KMDFM:n nettisivuilla ilmoitettuu sähköpostiosoitteeseen ja ilmoittaa tilanteesta suoraan heille. Viallinen bändipaita tulee palauttaa KMFDM:lle, jonka tilalle asiakas saa uuden ilman kustannuksia.

KMFDM pahoittelee tapahtunutta ja vakuuttaa, että jokainen viallisen bändipaidan omistaja saa korvauksen.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.