Gootti.net

L'Âme Immortelle julkaisee materiaalia loppuvuodesta

Itävaltalainen L‘Âme Immortelle (www.lai-music.com) on aktivoitumassa uudelleen vuosia kestäneen horroskauden jälkeen. Yhtyeen mieslaulaja Thomas Rainer, joka pyörittää tämän yhtyeen lisäksi Nachtmahr-sooloprojektia, vihjaa bändin aikovan julkaista uutta musiikkimateriaalia joko loppuvuodesta 2011 tai varhain ensi vuoden puolella. Yhtyeen ura vaikutti päättyneen vuoden 2008 heinäkuussa julkaistuun yhdeksänteen albumiin, nimeltään "Durch fremde Hand".

Mies- ja naislaulajaa sekä live-esiintymisiä varten keikkabändiä käyttävä L‘Âme Immortelle on toiminut vuodesta 1996 lähtien. Musiikillinen tyyli bändin pitkän uran varrella on vaihtunut goottimetallista industrial metalliin ja Neue Deutsche Härteen.

Thomas Rainer ei ole tähän mennessä varmistanut minkälaista musiikkia myöhemmin julkaistava materiaali edustaa. Sillä välin kun tämä bändiprojekti on ollut naftaliinissa, Rainer on säveltänyt musiikkia dark electro -yhtye Nachtmahria varten. Sen nimissä hän on julkaissut kaksi pitkäsoittoa. Myös yhtyeen naislaulaja Sonja Kraushofer on osallisena sivuprojektissa. Bändin keikkakitaristi Ashley Dayour tunnetaan itävaltalaisen goottirokkibändi Whispers in the Shadowin kokoonpanosta. Sen kautta ilmestyi huhtikuussa 2011 EP-levy "The Lightbringer".

L‘Âme Immortelle on:

  • Thomas Rainer (laulu ja soittimet)
  • Sonja Kraushofer (laulu)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5607 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 18. päivä kesäkuuta 2011 kello 11:11. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.