Gootti.net

Leaether Strip: "AEppreciation"

Harmaasävyinen valokuva miehestä, joka kalju ja joka pitelee kättään edessään. Vasemmassa yläkulmassa punaisella kirjaimet "ae".Julkaistaan 12.12.2014

Luultavasti joulukuun 12. päivä ilmestyvä "AEppriciation" on seuraava Leaether Strip -yhtyeen studioalbumi. Leaether Stripin Claus Larsenin mukaan tämä levy on tavallaan pokkaus niiden muusikkojen ja artistien suuntaan, joita hän itse fanittaa. Hän lähettää levyn myötä erityiskiitokset PJ Harveylle, Soft Cellille, Siouxsie & The Bansheesille, The Normalille, Twice a Manille, Brosnki Beatille, Depeche Modelle, Dead or Alivelle ja David Bowielle, Cherille, Judas Priestille, Fad Gadgetille, Frank Toveylle, Yazoolle, Devolle, The Curelle sekä Tennessee Ernie Fordille, Kurt Grünewald Hansenille, Roland Danielzigille, Pia & Busterille sekä edesmenneelle äidilleen.

Leaether Strip on tehnyt electroa, industrialia ja EBM:ää vuodesta 1988 lähtien. Larsenin yhtye on viime vuosina julkaissut levynsä omakustanteisesti erottuaan kolmisen vuotta sitten belgialaisesta Alfa Matrixista.

"AEppriciation"-albumin kappaleet:

 1. Down by the water
 2. Martin
 3. Red Light 4
 4. T.V.O.D.
 5. Decay
 6. Why?
 7. Lie to me
 8. Misty Circles
 9. Scary monsters (and super creeps)
 10. Bang Bang
 11. Breaking the law
 12. Ad Nauseam
 13. In my room
 14. Whip it
 15. Cold
 16. Sixteen tons
 17. Back to nature

Leaether Strip on:

 • Claus Larsen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 28. päivä marraskuuta 2014 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.