Gootti.net

Leaether Stripin julkaisukatalogi vietiin BandCampiin

Belgialainen Front 242:ta, Ayriaa, Bruderschaftia ja Freakangelia muiden muassa edustava Alfa Matrix tiedottaa julkaisseensa suojattunsa Leaether Stripin koko levykokoelman omalla BandCamp-sivullaan osoitteessa alfamatrix.bandcamp.com. Se tarkoittaa käytännössä Tanskasta käsin toimivan Leaether Stripin 13 studioalbumin ja EP-kiekon tarjoamista korkealaatuisina versioina BandCampin kautta.

Leaether Strip on vuonna 1988 Claus Larsenin perustama musiikkiprojekti, joka on levyttänyt merkittävän osan tuotannostaan Alfa Matrixille. Kesäkuussa 2011 Larsen ilmoitti eroavansa Alfa Matrixin riveistä julkaistakseen jatkossa musiikkinsa omatoimisesti.

Leaether Stripin julkaisukatalogi BandCampissa:

 1. Retention no. 3
 2. Retention no.2
 3. Retention no.1
 4. Dark passages (OST) + Seasons change — I don’t
 5. Mental Slavery (Bonus Tracks Version)
 6. Yes I’m limited V (Bonus Tracks Version)
 7. Aengelmaker (Bonus Tracks Version)
 8. Civil Disobedience (Bonus Tracks Version)
 9. The Giant Minutes To The Dawn (Bonus Tracks Version)
 10. Faetish (Bonus Tracks Version)
 11. Walking On Volcanos EP
 12. After The Devastation
 13. Suicide bombers EP

Leaether Strip on:

 • Claus Larsen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä elokuuta 2013 kello 00:12. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.