Gootti.net

Leæther Strip: "Civil Disobedience"

Leæther Stripin Claus irvistelee mustat aurinkolasit silmiensä eessä. Miehellä ei ole paitaa yllään. Hänestä näkyy vain ylävartalo. Olkapäissä ja käsivarsissa tatuointeja. Kalju pää.Kuvassa Claus Larsen

Tanskalainen Leæther Strip, joka on vuonna 1988 Claus Larsenin perustama electro-/industrial-yhtye, tulee julkaisemaan uudesta albumistaan tyypillisten CD-versioiden lisäksi mm. rajoitetun 3CD:n paketin, joka on kääritty pahvikuorien sisälle. Julkaisu sisältää uunituoreen "Civil Disobedience" -albumin lsiäksi bonuskiekkona levyn "One Nine Eight Two", mikä on äänitetty käyttäen vain 1980-luvun analogisia laitteita 20-vuotiaan Leæther Stripin uran kunniaksi.

Brutaali Leæther Strip -koneisto ei näytä merkkiäkään hengästymisestä. Uusi "Civil Disobedience" -albumi tarjoaa päinvastoin täyslaidallisen raivokasta musiikkimateriaalia, jossa pureudutaan vallitsevan yhteiskuntajärjestyksen kritisoimiseen ja päättäjien toimien kyseenalaistamiseen.

Yhtyeen puikkoja pyörittävä Claus Larsen on saanut suosiota juuri sen vuoksi, että miehen taiteellinen "asenne" ei ole missään vaiheessa lähtenyt haahuilemaan sinne, minne markkinavoimat imevät. Albumi albumin jälkeen tämä EBM-legenda on tankannut alamaailman klubisoittoaparaatit herkullisilla biiseillään. Uusikaan pitkäsoitto ei ole poikkeus, sillä se sisältää sellaisia hittejä kuin "When Blood Runs Dark", "Jagtvej 69", "Pissing On My Territory", "The Cradle of Death" ja poliittistakin sanomaa sisältävä "Going Nowhere".

20 vuotta toiminut Leæther Strip juhlistaa olemassaoloaan tarjoamalla uusimman albuminsa kylkiäisenä konseptuaalisen "One Nine Eight Two" -CD:nsä. Levy on tribuutti vuodellae 1982, jolloin mies hankki ensimmäisen oman syntetisaattorinsa, Moog Prodigyn. Albumi on kaunis tekele synttikavetoista musiikkia. Se on saatavilla vain tämän "Civil Disobedience" -julkaisun bonusalbumina. Kiekkotrion sisältä löytyvä CD #2 sisältää cover-version Die Kruppsin suositusta kappaleesta "Machineries Of Joy".

"Civil Disobedience" -albumin CD #1:n kappaleet:

 1. Civil Disobedience
 2. The Damaged People
 3. When Blood Runs Dark
 4. Bite Until You Taste Blood
 5. Jagtvej 69
 6. Going Nowhere
 7. I Said I’m Sorry
 8. Pissing On My Territory
 9. It Hurts Doesn’t It
 10. One Day
 11. The Devils Daughter

"Civil Disobedience" -albumin CD #2:n kappaleet:

 1. A Whore For Jesus
 2. I Wear Black On The Inside
 3. Machineries Of Joy
 4. Snakebite
 5. Soul Collector
 6. Could Ya Did Ya
 7. In The Arms Of A Demon
 8. One More Reason
 9. The Cradle Of Death
 10. Stains
 11. The Evil In Putin’s Eyes

"One Nine Eight Two" -bonus-CD:n kappaleet:

 1. You Don’t Look The Same
 2. One Nine Eight Two
 3. New Wave Fashion
 4. Dominatrix
 5. The 5 Avengers
 6. Frozen
 7. Lost Kidz
 8. The Scalpel Song
 9. Niels Bohr
 10. Ego Generation
 11. High-Tech Hypercondriac Machine
 12. Stop Me

Albumi tullaan julkaisemaan belgialaisen Alfa Matrixin kautta 11. huhtikuuta.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 14. päivä joulukuuta 2008 kello 03:03. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.