Gootti.net

Leaether Strip: "Yes, I'm Limited VI"

"Yes, I'm Limited VI" -levyn etukannessa piirros ihmisestä, jonka kasvot sidottu harsolla. Kuva on punamusta. Sen yläosassa Leaether Strip -logo.Julkaistaan 17.5.2013

Tanskalainen Claus Larsenin sooloprojekti Leaether Strip tuo Emmo.biz Recordsin avulla esiin remix-kokoelman "Yes, I’m Limited VI". Kiekko ilmestyy 17. toukokuuta CD-formaatissa, jonka kaikki 500 kappaletta on numeroituja. Levy ilmestyy samana päivänä kuin tämän vuoden Wave-Gotik-Treffen -goottifestivaali Saksassa. Larsen on tämän kiekon lisäksi ahertanut "Serenade for the Dead II" -albumin parissa. Se ilmestyy 23. maaliskuuta tasan 10 biisillä täytettynä. Biisit ovat vuosivälillä 2009–2013 valmistuneita ja niihin muusikko haki vaikutteita näkemistään unista ja painajaisista.

Nyt 25 vuoden ajan elektronisen musiikin parissa Leaether Strip -yhtyeensä ansiosta toiminut Claus Larsen erosi kesäkuussa 2011 Alfa Matrixista. Alfa Matrix oli bändin yhteistyökumppani vuodesta 2005 lähtien.

"Yes, I’m Limited VI" -EP:n kappaleet:

 1. Coming Up for Air 2013 (Club version)
 2. Paranoia Nr13 (Extended version)
 3. In Broken Homes (Club Version)
 4. Paranoia Nr13 (Kant Kino Kontrasts)
 5. Power Trip (Saw to the Evil mix by MRDTC)
 6. Paranoia Nr13 (Electrauma remix by MRDTC)
 7. Paranoia Nr13 (Implant remix)
 8. Lord Knows I Tried (Leæther Strip & Implant)
 9. Kiss My Deutschland (Adkey-slowmix)
 10. Paranoia Nr13 (Lobotomix by In Absentia)
 11. Power Trip (Ehron VonAllen Mix)
 12. Kiss My Deutschland (Monospore Remix)
 13. Power Trip (Stereo studio mix by Angst Pop feat. Technomancer)
 14. Paranoia Nr13 (Ehron VonAllen Mix)

Leaether Strip on:

 • Claus Larsen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä helmikuuta 2013 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.