Gootti.net

Leaether Stripiltä ilmainen EP

Leaether Stripin EP:n "It's who I Am" etukannessa harmaasävyinen valokuva miehestä, joka katselee vasemmalta oikealle. Miehen sivuprofiilin oikeaassa yläkulmassa lukee Leaether Stripin logo ja kuvan oikeassa alakulmassa punaisella värillä myös EP:n Julkaistaan 25.12.2009

Tanskalainen yhden miehen musiikkiprojekti Leaether Strip kiittää kaikkia niitä tuhansia fanejaan, jotka näkivät yhtyeen esiintymässä lvienä viime vuoden puolella. Osoituksena kiitollisuudesta Leaether Strip tulee julkaisemaan ilmaisen EP-levyn, jossa on peräti 10 remixiä sen nimikkokappaleest "It’s who I am". Remixejä ovat käyneet toteuttamassa ainakin Psychopomps, Axel Kleintjes, Spark!, As Able As Kane. Tämä äänilevy tullaan julkaisemaan yksinomaan digitaalisesti ladattavassa muodossa bändiprojektia edustavan Alfa Matrixin avustuksella. Levyn biisimateriaalin voi ladata viikon ajan joulun jälkeen rekisteröitymällä suoraan täällä.

"It’s who I am" -EP:n kappaleet:

 1. "It’s who I am (Spark!-remix)
 2. "Its who I am" (the sick fuck mix)
 3. "It’s who I am" (AAAK-remix)
 4. "It’s who I am (ADkeY-remix)
 5. "It’s who I am" (Bilian-remix)
 6. "It’s who I am" (Fucked Sick -remix)
 7. "It’s who I am" (Astma-remix)
 8. "It’s who I am" (aKLEINTJES-remix)
 9. "Its who I am" (NordarRR-remix)
 10. "It’s who I am" (A.D.A.C. 8286-remix)

Claus Larsenin Leaether Strip julkaisi hiljattain jo viidennen osan kokoelma-albumiensa sarjasta. "Yes I’m Limited" -kokoelman uusin versio sisältää kaksi CD-levyllistä harvinaisuuksia ja läjän demoasteisia biisejä. Paketti sisältää 27 kappaletta, joista yhdeksän ovat 1980-luvun alussa tehtyjä demobiisejä — Larsenin uran ensimmäisiä sävellyksiä. Leaether Stripin elektroniseen musiikkiin voi tutustua sen MySpace-sivuilla.

Leaether Strip esiintyy yleisölle seuraavan kerran 19. joulukuuta Belgian Antwerpissa järjestettävän Bimfest 2009:n esiintyjänä. Sen jälkeen Larsen nähdään Saksan Ludwigsburgissa Club Paradoxin esiintymislavalla tammikuun lopussa, jonka jälkeen mies käy soittamasSa Das Boot 2010 -nimisessä musiikkitapahtumassa Tukholmassa 6. helmikuuta 2010. Das Boot on parin päivän pituinen musiikki-ilakoinnilla täytetty laivareissu Ms Galaxy -aluksella 6. ja 7. helmikuuta. Das Bootissa esiintyy Leaether Stripin lisäksi Kite, Dupont, Cryo, Maskinen, Karl Johan ja Fred White.

Leaether Strip on:

 • Claus Larsen

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 07. päivä joulukuuta 2009 kello 06:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.