Gootti.net

Megaherz julkaisee "Loblieder"-albumin

Megaherzin remixalbumin "Loblieder" etukannessa harmaa kulunut ja nuhjuinen laatta, jonka päällä kullankeltaisella värillä Megaherzin logo ja sen alla pienellä präntillä lukee "Loblieder" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 1.4.2010

Saksalainen Megaherz (www.megaherz.de) kertoi hiljattain suunnitelmistaan julkaista pian uuden remix-kappaleita sisältävän albumilevyn. Tupla-CD:nä ilmestyvä kooste sisältää Megaherzin musiikkia muiden gootti- ja elektronista musiikkia soittavien yhtyeiden tulkitsemina. Koosteen nimi on "Loblieder". Se ilmestyy ZYX Musicin kautta huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Megaherzin mukaan "Loblieder" sisältää sen molemmilla CD-levyillä hyvin kiehtovia tulkintoja. Remixejä ovat käyneet tekemässä Covenantin, Die Krupssin, Grendelin, Rotersandn, Letzte Instanzin, Qntalin ja Mono Inc. -ryhmän lisäksi monet muut nimekkäät toimijat. Äänbitteelle sisältyvä kappale "Gott sein", jonka tulkinnan tarjoaa belgialainen Suicide Commando, voi käydä jo kuuntelemassa Megaherzin omilla MySpace-sivuilla.

"Loblieder"-CD #1:n kappaleet:

 1. Ebenbild (Die Krupps)
 2. Mann von Welt (Captive of Society)
 3. Gott Sein (Suicide Commando)
 4. Heuchler (Funker Vogt)
 5. Dein Herz Schlägt (Agonoize)
 6. Miststück (Heimataerde)
 7. L´aventure (Rotersand)
 8. Schau In Mein Herz (Heimataerde)
 9. Miststück (Grendel)
 10. Beiss Mich (Sara Noxx)
 11. Fauler Zauber (Covenant)

"Loblieder"-CD #2:n kappaleet:

 1. Herzblut (Mono Inc.)
 2. Teufel (Seelenzorn)
 3. Herzblut (Apron)
 4. Alles Nur Lüge (Letzte Instanz)
 5. Augenblick (Qntal)
 6. 5. März (orkesteriversio, Staubkind)
 7. 5. März (pianoversio, Staubkind)
 8. Das Tier (Christian Prommer)
 9. Heuchler (Heimataerde)
 10. Heuchler (Steinkind)

Tammikuussa saksalaisyhtyeen suunnitelmat kesäksi 2010 keikkailun osalta paljastuivat ainakin festivaaliesiintymisten osalta. Yhtye tulee osallistumaan ainakin sellaisiin Saksan seudulla järjestettäviin musiikkitapahtumiin kuin Hexentanz Festival, Castle Rock, Multi Kulti Art Festival, Just Rock Festival, Kiss My Rock Festival ja Nocturnal-Culture-Night.

Megaherz on:

 • Lex (laulu)
 • X-ti (kitara)
 • Roland (kitara)
 • Wenz (basso)
 • Bam Bam (rummut)

Musiikkiryhmä Megaherz aloitti toimintansa Saksan Münchenissä 1990-luvun puolen välin tienoilla. Sen ensimmäinen mainetta niittänyt pitkäsoitto oli vuoden 1998 aikaan julkaistu "Kopfschuss". Yhtye katsoo olevansa Saksanmaan kolmen tunnetuimman musiikkiryhmän joukossa Rammsteinin sekä Oomph!-ryhmän kanssa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5584 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 26. päivä helmikuuta 2010 kello 08:08. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.