Gootti.net

Morticia #2

  • Julkaistu perjantaina 17.03.2006
  • Avainsanat:

Morticia 2

Helsinkiin on avattu toinen Mortician myymälä. Liike sijaitsee vastapäätä Helsingin rautatieasemaa. Liikkeen katuosoite on Keskuskatu 6 (Marmorikuja/City-Center).

Morticia #2:n aukioloajoiksi ilmoitetaan seuraavaa: arkisin kello 11.00 – 19.00, lauantaisin kello 10.30 – 18.00.

- Lue lisää Morticiasta siirtymällä aikaisemmin Gootti.net:in sivuilla julkaistuun artikkeliin.
- Mortician Web-sivut sijaitsevat osoitteessa www.morticia.com.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 20. päivä heinäkuuta 2014 kello 18:06. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.