Gootti.net

Morticia #3 Kampin liikekeskukseen

  • Julkaistu sunnuntaina 11.06.2006
  • Avainsanat:

Kolmas Mortician (www.morticia.com) liike avataan Kampin liikekeskukseen heinäkuun lopulla.

Morticia-ketjuun kaivataan uusia vaatemyyjiä. Lisätietoja löytyy alapuolella sijaitsevista linkeistä avautuvista työpaikkailmoituksista:

Morticia on erikoistunut korsettien, kenkien ja rockhenkisten vaatteiden myyntiin, tuotevalikoimaan kuuluu myös kosmetiikka, korut sekä hiuslisäkkeet. Morticialla on jo entuudestaan kaksi liikettä Helsingissä: Eerikinkadulla ja Keskuskadulla.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 27. päivä joulukuuta 2008 kello 17:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.