Gootti.net

Morticia avaa Oulussa

  • Julkaistu maanantaina 09.07.2007
  • Avainsanat:

Puusta rakennettu koristeellinen ja siro, väriltään tumma, puuavain. Se on valkoista taustaa vasten.Uusi Morticia Ouluun

Yksi Suomen tunnetuimmista goottivaatekaupoista, Morticia (www.morticia.com), paljasti aikovansa avata myymäläketjunsa tuoreimman lisäyksen Ouluun. Gootti.net kertoo ensimmäisenä, että oululaisen Mortician myymälätilat on tarkoitus saada avajaiskuntoon lähiaikoina, sillä liike avataan kuluvan kuukauden aikana. Yrityshän on jo aikaisemmin tiedottanut nettisivuillaan etsivänsä työharjoittelijaa Oulun liikkeeseen.

Morticia paljasti ensimmäisenä Gootti.net-sivustolle aikovansa avata uuden liikkeen Oulussa heinäkuun aikana. Liiketila sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, mutta sen tarkkaa käyntiosoitetta ei haluta vielä paljastaa, jotta yritys saa remontoida rauhassa uuden myymälän tiloja. Yritys aikoo toimittaa Gootti.net:n julkaistavaksi tarkan käyntiosoitteen pari päivää ennen uuden Mortician avajaisia.

Oululaisen kaupan, joka ei tule olemaan pienin Mortician liikkeistä, tuotevalikoima tulee olemaan melko samanlainen kuin yrityksen Helsingissä sijaitsevissa liikkeissä. Morticiallahan on jo entuudestaan myymälöitä pääkaupungissa, joista vanhin sijaitsee osoitteessa Eerikinkatu 9 ja toinen osoitteessa Keskuskatu 6. Tällä hetkellä tuorein vaihtoehtomuotiin erikoistuneen Mortician liike avattiin viime vuoden puolella Kampin liikekeskuksessa — liike sijaitsee kauppakeskuksen viidennessä kerroksessa.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Sekalaista julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 24. päivä joulukuuta 2008 kello 10:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.