Gootti.net

Morticia netissä ja Helsingissä

  • Julkaistu torstaina 02.02.2006
  • Avainsanat:

Suomalainen "alternative fashion" -kauppa Morticia löytyy fyysisesti Helsingistä, osoitteesta Eerikinkatu 9, 00100 HKI. Morticialla on myös verkkokauppa, jonne pääsee menemällä WWW-osoitteeseen www.morticia.com.

Mortician verkkokaupasta voi tilata tuotteita myös kotiinkuljetuksella, jolloin postituskulut ovat yhteensä 11.50 euroa. Kotiinkuljetuksen hinta sisältää pakkaus- ja käsittelykulut ja pakettiin mahtuu noin 5-6 tuotetta.

Normaali postitusmaksu tilatuille tuotteille, siis ilman kotiinkuljetusta, on alkaen n. 8 eurosta ylöspäin.

Mortician Helsingissä sijaitseva liike on avoinna arkisin kello 12.00-17.00, lauantaisin 12.00-16.00.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Petri Ikonen. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5579 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Linkkivinkki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä joulukuuta 2008 kello 22:10. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.