Gootti.net

Neverdice Yhdysvaltoihin

Kolme miestä seisoo myrskyisää sinistä taivasta vasten. Kuva alhaalta viistosti ylöspäin. Miehistä kaksi vasemmanpuoleista pitkähiuksisia. Kaikilla pääosin mustaa vaatetta yllään. Oikean laidan jampalla lippis päässään.Kuva: Sami Perttilä

Suomalainen Neverdice (www.neverdice.com) lähtee tammikuussa työstämään uuden levynsä materiaalia Los Angelesiin tuottaja Jim Oakleyn johdolla. Aikaisemmin Internetissä ilmaiseksi julkaistu EP on saavuttanut suurta suosiota Yhdysvaltojen länsirannikolla, sillä noin 70% verkkosivujen kautta jaellusta musiikista on päätynyt Yhdysvaltoihin. Matkan tiiviiseen ohjelmaan kuuluu myös yhteistyötä sanfranciscolaisen Marrow-yhtyeen kanssa.

Vuonna 2008 Neverdice oli mm. pääesiintyjänä Kiovassa alueen suurimmalla festivaalilla Deti Nochi: Chorna Rada 5 ja remiksasi ranskalaisen Krystal Systemin "Idols"-kappaleen (Alfa Matrix).

Neverdice jatkaa keikkailua myös Euroopassa. Yhtye esiintyy Tallinnassa Extreme Weekendissä helmikuun 7. päivä yhdessä virolaisen Forgotten Sunrisen ja Evestuksen kanssa sekä, Helsingissä Synapsi-klubilla torstaina 9. huhtikuuta Combichristin kanssa. Synapsi-ilta Helsingin Kulttuuriareena Gloriassa on pääsiäisspesiaali. Illanvieton pääesiintyjänä toimii norjalainen Combichrist, mutta paikalla esiintyy myös Viron Forgotten Sunrise Neverdicen lisäksi. Synapsissa DJ:nä Mac Hine ja Ohmi. Tapahtuma käynnistyy illalla kello 21 maissa ja päättyy aamun pikkutunneilla.

Neverdice esiintyy:

  • 7. helmikuuta 2009: Tapper (Tallinna, Viro)
  • 9. huhtikuuta 2009: Synapsi (Helsinki)

Neverdice on:

  • Tuomas (laulu)
  • Janne (kitara)
  • Hannu (harmonikka)

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5606 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 13. päivä tammikuuta 2009 kello 05:05. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.