Gootti.net

Noisuf-X: "Banzai"

 • Julkaistu maanantaina 15.05.2017
 • Avainsanat:

Mustaharmaata taustaa vasten sarjakuvamainen piraija, joka irvistelee ja jonka yllä Noisuf-X:n logo punaisella värillä. Sen alla lukee "Banzai" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 26.5.2017

Saksalaisen muusikon, tuottajan ja DJ:n Jan Loamfieldin yhtye Noisuf-X tuo myöhemmin toukokuussa kauppoihin "Banzai"-albumin. Sillä kuullaan electroa ja industrial-soundeja joko 12 tai 13 biisin edestä. Albumin ensipainos sisältää yhden sellaisen raidan, jota ei sisällytetä myöhempiin painoksiin. Kyseinen bonusbiisi on päivitetty tulkinta vuoden 2006 "Jezebel"-klubihitistä.

Noisuf-X suunnittelee soittavansa "Banzai"-albumin materiaalia ensimmäistä kertaa yleisölle Wave-Gotik-Treffenissä. Festivaali vietetään 2.–5. kesäkuuta Saksan Leipzigissä.

"Banzai"-albumin kappaleet:

 1. Ich bin soweit
 2. Banzai [Tenno Heika]
 3. Rageoholic
 4. Satisfaction
 5. Monster
 6. Primary Target
 7. Robots, destroy him!
 8. Passion for War
 9. Nutcutter
 10. This is Genocide
 11. Psychological Attack
 12. PAN!C
 13. Jezebel [2017 mix]

Noisuf-X on:

 • Jan Loamfield

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 15. päivä toukokuuta 2017 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.