Gootti.net

Noisuf-X: "Dead End District"

 • Julkaistu torstaina 11.08.2011
 • Avainsanat:

"Dead End District" -albumin etukannessa suuria ampiaisia, jotka tallustelevat pienen betonista valetun parkkihallin edustalla. Kuvan yläosassa lukee Noisuf-X.Julkaistaan 16.9.2011

Saksalaisen yhden miehen X-Fusionin sivuprojekti Noisuf-X (www.noisuf-x.com) aikoo laittaa 16. syyskuuta kauppoihin seuraavan studioalbuminsa. Yhteensä 13 biisiä käsittävä "Dead End District" pullahtaa esiin kahtena toisistaan hieman eroavana painoksena, joista erikoisempi on kuudella bonusvärssyllä täytetty painos. Bonuskappaleet sisällytetään erilliselle CD-levylle. Spesiaalipakettiin sisältyy Noisuf-X:n taustavoiman Jan L.:n nimikirjoituksella koristettu postikortti. Erikoisversio ilmestyy DVD-kotelon kaltaisessa paketissa vain 888 kopion suuruisena painoksena.

Kuukauden kuluttua ilmestyvällä "Dead End District" -albumilla kuullaan vierailevana tahona englantilaista Populationia. Edellisellä, "Excessive Exposure" -albumilla Noisuf-X käytti vierailevina soittajana saksalaista Projekt Pitchforkin nokkamiestä Peter Spillesiä ja Suicide Commandon Johan van Royta. Uutukaiskiekko on ollut ennakkotilattavissa elokuun alusta lähtien Noisuf-X:n nettikaupasta käsin. Bändin aikaisempaa tuotantoa voi käydä kuuntelemassa sen MySpace-sivuilla.

"Dead End District" -albumin kappaleet:

 1. Stay Still
 2. Clubhit
 3. Es Wird Brennen…
 4. Done In 15 Minutes
 5. Strange Signal
 6. First Time Optimistic
 7. Shout Loud
 8. Fulfill Its Promise
 9. Wir Fühlen Den Krach
 10. Future Ska (feat. Population)
 11. What
 12. HiFi
 13. MurderHouse

"Dead End District" -bonuslevyn kappaleet:

 1. Genesis
 2. Kill A Brain
 3. Done In 15 Minutes (club mix)
 4. Hexensabbat
 5. I Don`t Trust You
 6. Everyone Here Is Mad

Noisuf-X on:

 • Jan L.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 11. päivä elokuuta 2011 kello 09:09. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.