Gootti.net

Noisuf-X: "Invasion"

 • Julkaistu lauantaina 31.05.2014
 • Avainsanat:

Suuri hämähäkkiä muistuttava teräsrobotti, joka kävelee harmaata myrskytaivasta vasten. Kuvan alaosassa Noisuf-X:n logo neonvihreällä.Julkaistaan 27.6.2014

EBM:ää ja industrialia tekevä saksalaisyhtye Noisuf-X kajauttaa ilmoille 13 uutta biisiä kesäkuun lopussa, kun "Invasion" julkaistaan ProNoize-levy-yhtiön kautta. Albumi sisältää erikoisen "Hall of the Mountain King" -kappaleen, joka saattaa tarkoittaa Edvard Griegin vuoden 1874 sävellystä Vuorenkuninkaan luolassa. Noisuf-X sisällyttää albuminsa kylkeen bonuslevyn, CD:n, jolla kuullaan kourallinen entuudestaan julkaisemattomia kappaleita.

Saksalaisyhtye Noisuf-X on käytännössä X-Fusion-bändin sivuprojekti. Molemmat ovat yhden miehen yhtyeitä. Noisuf-X:n 27.6. ilmestyvä "Invasion" on laitettu ennakkotilattavaksi X-Beats-nettikauppaan.

"Invasion"-albumin kappaleet:

 1. Let’s Get Started
 2. The Typical Fuck You Song
 3. Shit on Cyborgs
 4. Egomaniac
 5. Stille Ist Ein Privileg
 6. Anything Else to Say
 7. Mad As Hell
 8. Prison for Your Mind
 9. I Am Like God
 10. Brenn Mit Mir
 11. Hall of the Mountain King (cover)
 12. Android
 13. Menschen 2.0

"Invasion"-bonuslevyn kappaleet:

 1. Bloodshed
 2. Tod Der Erde
 3. Invasion
 4. Unreal
 5. Es Rauscht [Stoppenberg-mix]

Noisuf-X on:

 • Jan L.

Tietoa julkaisusta

Jutun julkaisi Pete. Gootti.net-sivustolla on julkaistu tähän mennessä 5583 kirjoitusta. Valtaosa kirjoituksista käsittelee musiikkia ja elokuvia sekä erilaisia tapahtumia. Selaat juuri osion artikkeli ja kategorian Goottimusiikki julkaisuja. Tätä julkaisua päivitettiin viimeksi 31. päivä toukokuuta 2014 kello 01:01. Tämän uutisjutun kestolinkki on tässä. Haluatko auttaa artikkelin täydentämisessä, ehostamisessa, korjaamisessa? Jos haluat, ota toki yhteyttä. Jos haluat lukea Gootti.netin parhaimpia juttuja, tutustu tähän listaukseen.

Kommentoi julkaisua

Tämä julkaisu ei ole saanut kommentteja, vielä. Voit kommentoida julkaisua kirjoittamalla kommenttisi alapuolella näkyvään lomakkeeseen. Asiattomat kommentit sensuroidaan tai poistetaan jälkikäteen sivuston ylläpidon toimesta.

Uutta! Nyt voit ahtaa Gootti.netin kännykkäänkin. Palvelun uusimmat uutiset ja suositun keskustelualueen tuoreimmat viestit löytyvät nyt myös kevytversiona mobiililaitteille suunnatussa Gootti.mobi-palvelussa.